Skärgårdsparadis med pool och båtplats - Smådalarö

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms city. Huvudbyggnad ca 110 kvm med öppen planlösning och generöst med sociala ytor. Gästhus 25 kvm och isolerad verkstad om 15 kvm som lätt kan omvandlas till gästhus. En härlig oas med flera helt insynsskyddade altaner, pooldäck och Spa-bad. Fin trädgårdstomt med bl.a en stor plan gräsyta, berg i dager och en ståtlig ek. Endast 200 meter till badstrand och båtplats. Cirka 1 km till Smådalarö Gård hotell & Spa med bl.a. golf-, tennis- och padelbanor. Närhet till Dalarö med butiker, restauranger, bageri m.m.

Alla bilder

Smådalarö -Borgvik - Haninge

Pris/bud
6 950 000 kr
Borgvik - Smådalarö

En attraktiv del av södra skärgården med genuin skärgårdsmiljö, endast 45 minuter med bil från Stockholms city. Beläget 4 km nordost om Dalarö - hjärtat i södra skärgården. Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och med fullt utbyggd service såsom bl.a. butiker, bageri, lanthandel, restauranger m.m.

Endast 1 km till Smådalarö Gård med golfbana, tennis- och padelbanor, SPA, hotell och restaurang.

I Borgviks samfällighet ingår 30 fastigheter och området har en samfälld badstrand, båtbryggor och samfällt V/A (Bdt).

Byggnader

Huvudbyggnad ca 110 kvm:
Välkomnande entréhall som mynnar ut till vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med fönstervägg och pardörrar ut till altanerna och pool-däcket. Badrum med duschplats, bastu, handfat, wc och klädvårdsdel med utgång till tomten. Möblerbar hall/passage med garderobsvägg. Stort härligt sovrum med braskamin, öppningsbart fönsterparti mot altanen, Wet-bar och badrum ensuite med duschplats, dubbla handfat och wc.

De helt insynsskyddade altanerna och poolområdet skapar en härlig oas för varma sommardagar och ljumma grillkvällar.

I källaren och under altanerna finns ett prydligt teknikrum och generösa förvaringsutrymmen.

Gästhus ca 25 kvm:
Ett rum med pentry. Ljus och rymd med tak upp till nock och pardörrar ut till uteplats och trädgård. Toalettutrymme med Cinderella förbränningstoalett. 

Verkstad/förråd ca 15 kvm
En varmbonad friggebod med möjlighet att konvertera till gästrum. 

Carport med vindsutrymme för förvaring. Vedbod.

Generösa altaner och trädäck med flera härliga uteplatser i olika väderstreck.

Tomt

Stor inhägnad trädgårdstomt med plana gräsytor på den nedre delen, berså med grillplats, fina planteringar med blombuskar och en naturtomtsdel med stenhällar och en ståtlig ek som skänker skugga varma sommardagar. Asfalterad infart med parkeringsyta för flera bilar. 

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Borgvik 2 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00