Villa på avstyckningsbar tomt på Dalarö

På Dalarös fastlandssida finns denna villa med stort renoveringsbehov på avstyckningsbar tomt. Här ges möjlighet att renovera befintlig byggnad alternativt bygga nytt. För den som önskar finns eventuell möjlighet att stycka av del av tomten. Detaljplanen tillåter 100 kvm i två plan alternativt 180 kvm i ett plan samt uthus om 40 kvm. Skapa ett skärgårdsboende med närhet till både natur och hav endast 40 minuter från Stockholm.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
4 950 000 kr

Här ges möjlighet att skapa ett härligt skärgårdsboende på denna plana tomt med gräsytor och inramad av grönska. 
Befintlig byggnad om cirka 110 kvm i ett plan uppfördes 1985 och är i stort behov av renovering. 

Entré leder in till hall och vidare finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin. Från vardagsrummet nås inglasad veranda samt altan. Vidare in nås ytterligare vardagsrum och även här finns inglasad veranda och dörr ut mot altan. Huset har två sovrum samt ett badrum med handfat, dusch och WC.

Oinredd källare nås från utsidan. Förrådsbyggnad finns intill huvudbyggnaden och är även den i stort behov av renovering.

Kommunalt vatten och avlopp och fiber finns indraget till fastigheten.

Detaljplanen tillåter avstyckning om 750 kvm samt ny byggnad på befintlig tomt om 180 kvm och byggnad om 150 kvm på ny tomt om 750 kvm. Avstyckning är påbörjad av nuvarande ägare. Detaljplan samt planbestämmelser finns att läsa under Länkar och viktiga dokument.

Då omfattande renoveringsbehov föreligger och då säljaren är ett dödsbo säljs fastigheten med friskrivningsklausul.

Dalarö

Dalarö - ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten har ett sjönära läge med den vackra skärgårdsnaturen runt knuten och närhet till centrala Dalarö med dess affärer, bageri, lanthandel samt restauranger. För den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennisbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark ett stenkast bort.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67
Utövägen 56 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00