Välkomnande parhus i Stavsnäs

Rymligt och energieffektivt parhus med närhet till Stavsnäs by och vår vackra ytterskärgård runt hörnet. Ett ombonat hem med plats för den stora familjen som vill bo modernt men ändå nära natur och hav.

Alla bilder

Stavsnäs - Värmdö

Pris/bud
4 600 000 kr
Stavsnäs

Längst ut på Fågelbrolandets nordöstra udde, ca 40 km från Stockholm, ligger pittoreska Stavsnäs. I byn finns kiosk, båtmack, restauranger och caféer, som tex mysiga Delselius bageri. Även Skärgårdsmusèet är väl värt ett besök. Från Stavsnäs tar du dig snabbt ut i ytterskärgården. Åk ut och njut en middag på Sandhamns Värdshus för att därefter sakta glida hem i solnedgången. Eller besök närbelägna Strömma krog eller Djurönäset, som även bjuder på diverse aktiviteter. Vill du hellre hålla dig på torra land finns det flertalet fina motions- och löprundor i området och flertalet små insjöar där vattnet är badbart redan i maj. På Värmdö fastland finns både Värmdö och Fågelbro golfklubb. I Mölnvik finns all tänkbar service såsom butiker, stormarknader, systembolag, apotek, bygghandel mm. Har du glömt att köpa mjölk, ligger Ica Nära endast 500 m från huset. 

 

Energieffektivt hus

Det moderna parhuset från Trivselhus välkomnar med en praktisk hall med garderober och klinkergolv som öppnar upp mot vardagsrum och kök. Det första som slår dig när du kliver runt hörnet är de stora härliga fönsterpartierna som binder ihop inne och ute. Ett modernt kök med köksö och öppen planlösning mot matplats. Köket har snygga grå luckor, bänkskiva av kompositsten och all tänkbar maskinell utrustning i rostfritt stål. Matbordet erbjuder plats för 8-10 sittande och här blickar du rakt ut över tomten. Under årets varmare månader öppnar du upp den helglasade altandörren mot uteplatsen och njuter av morgonkaffet i solen. 

På nedre plan finns även ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och wc samt en helkaklad tvättstuga. I tvättstugan finns luftvärmepumpen, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk. Här finns även en större klädkammare som förvaring.

En trappa i massiv ek och med automatisk infälld belysning leder upp till övre plan som erbjuder ett allrum, badrum med både dusch och badkar samt tre sovrum i bra storlek. Behöver man ytterligare ett sovrum kan det ena sovrummet på övre plan med fördel delas i två. 

Bakom huset, från den insynsskyddade altanen, brantar tomten upp till en högre platå. Här skulle man med fördel placera en ateljé, orangeri eller ett Attefallshus. Idag finns trappor med härliga sittmöjligheter som leder upp till nästa nivå. För den odlingsintresserade finns fina möjlighet att utveckla detta intresse. Det moderna huset har en träfasad i furu och parkeringen har plats för två bilar och laddbox. Fiber är förberett för installation. 

Kommunalt åker man buss 433 från Slussen som stannar ca 500 m från fastigheten. Närmaste förskola är Talldungens montessoriförskola, ca 1 km bort, och på Djurö finns närmaste skola F-9, ca 5 min med bil. 

Välkomna på visning!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Kontorschef Irina Bruzelius 070-551 72 88
Ida Westerbergs väg 11 - Stavsnäs
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00