Vacker utsikt över Korsösundet

Optimalt läge mitt i Korsösundet med ny brygganläggning, strand och väl underhållen huvudbyggnad.

Enkel tilläggning i lugn vik
Fastigheten
Stranddel
Alla bilder

Västra Delsholmen - Värmdö

Pris/bud
12 000 000 kr
Beskrivning

Välkomna till Västra Delsholmen. Fastigheten är belägen i Korsösundet och är väl skyddat mot Kanholmsfjärden.

Du möts av en ny brygganläggning att lägga till vid ankomsten. Enklast är att förtöja med bredsidan mot bryggan. Djupet är bra och för större båtar fungerar en boj alldeles utmärkt.

Härligt bryggdäck med gott om plats för frukost, lunch eller middag. Havet ligger ofta blankt i sundet då det skyddas väl för de flesta vindar. Lampa finns för belysning nära bryggan.

Upp till huvudhuset finns två vägar att gå, öster eller väster om bryggan. Väl uppe vid huvudhuset möts man av en storslagen utsikt över sundet och kan följa båtarna  in och ur sundet. Utsikten är lugnande och ger ro i själen. 

Huvudhuset är om 3 rum och kök. Vardagsrum med fönster åt tre väderstreck, braskamin. plats för soffa och tv samt utgång till altan via glasade dubbeldörrar. Funktionellt kök med vita skåpsluckor samt gott om förvaring. Kyl/frys, spis och ugn samt inbyggd fläkt. Bänkskiva i trä och diskho vid fönster. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och fönster i två väderstreck. Sovrum med plats för enkelsäng samt arbetsdel med plats för kontor. Helkaklat badrum med duschplats, förbränningstoalett samt kommod med handfat, under och överskåp. Golvvärme (el) och mörkt klinkergolv samt vita kaklade väggar. Tvättmaskin.

Gästdel vid stranden där ett av rummen till snickarboden är inrett som ett gästrum.

Verkstadsbodar och förråd på den nedre delen av tomten med access från gångvägen.

Välkomna till ett fritidsboende i en vacker del av skärgården. 

Område

På Västra Delsholmen kan man promenera runt på dom allemansrättsliga ytorna. Läget mitt i skärgården är optimalt och alla kända utflyktsmål är nära. Intill ligger Norra Stavsudda med krog och affär. Norr om ligger Ingmarsö med affär, krog och bageri. Lådna finns i närheten med sjömack och en mycket omtyckt handelsbod. Svartsö med affär och sjökrog.. Finnhamn är också en pärla man ofta besöker. Möja finns rakt över fjärden med ett större utbud. Till Sandhamn och Vaxholm är det nästan lika nära. Runt om finns många Waxholmsbåtsbryggor med täta turer att nyttja. 

Varmt välkomna till en skärgårdsupplevelse som är helt unik. 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Möja Västra Delsholmen 135 - Stavsudda
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00