Vacker utsikt med högt och fritt läge över Korsösundet

Optimalt läge mitt i Korsösundet med två brygganläggningar och bastu på bryggan. Två fina gästhus samt lekplats för barnen.

Alla bilder

Möja - Västra Delsholmen - Värmdö

Pris/bud
17 500 000 kr
Beskrivning

Välkomna till Västra Delsholmen. Fastigheten är belägen mitt i Korsösundet och är väl skyddat mot Kanholmsfjärden.

Du möts av två brygganläggningar att lägga till vid ankomsten. Enklast är att förtöja med bredsidan mot bryggan. Djupet är bra och för större båtar fungerar en boj alldeles utmärkt.

Härligt bryggdäck med gott om plats för frukost, lunch eller middag. Badstegar för att enkelt ta sig ett dopp i det blå. Havet ligger ofta blankt i sundet då det skyddas väl för de flesta vindar. På bryggdäcket finns sjöstuga/bastu.  Under 2001-2002 anlades hela brygganläggningen med sjöstuga samt indragen el och vatten inklusive utedusch.

Upp till huvudhuset finns två vägar att gå, öster eller väster om bryggan. Väl uppe vid huvudhuset möts man av en storslagen utsikt över sundet och kan följa båtarna  in och ur sundet. Utsikten är lugnande och ger ro i själen. 

Huvudhuset är om 4 rum och kök. Vardagsrum med fönster åt två väderstreck, öppen spis (behöver åtgärdas) plats för hörnsoffa och tv samt utgång till altan. Funktionellt kök med diskho vid fönster samt matplats för flera och vedeldad kökskamin som värmer väl. Stort sovrum med öppen spis, plats för dubbelsäng samt arbetsdel med plats för kontor. Vedeldad kamin i arbetshörna har behållits och ger mycket värme i stora delar av huset.  Sovrum/gästrum och ett sällskapsrum intill med plats för bridgespel och lekrum för barnen. Duschrum med klinkergolv, duschkabin, handfat med spegel ovanför och förvaring i underskåp. Tvättmaskin.

Två gästhus med egna uteplatser och sjöutsikt. Gästhusen rymmer flera sovplatser samt har egna kök och duschrum.

Boulebana samt lekplats för barnen med sandlåda och gungor.

Verkstadsbod.

Hela bebyggelsen hänger fint ihop med röda fasader och fina små stigar som binder samman det.

Välkomna till ett fritidsboende i en vacker del av skärgården. 

Område

På Västra Delsholmen kan man promenera runt på dom allemansrättsliga ytorna. Läget mitt i skärgården är optimalt och alla kända utflyktsmål är nära. Intill ligger Norra Stavsudda med krog och affär. Norr om ligger Ingmarsö med affär, krog och bageri. Lådna finns i närheten med sjömack och en mycket omtyckt handelsbod. Svartsö med affär och sjökrog.. Finnhamn är också en pärla man ofta besöker. Möja finns rakt över fjärden med ett större utbud. Till Sandhamn och Vaxholm är det nästan lika nära. Runt om finns många Waxholmsbåtsbryggor med täta turer att nyttja. 

Varmt välkomna till en skärgårdsupplevelse som är helt unik. 

Peter Ribbing
Fastighetsmäklare Peter Ribbing 072-858 37 41
Ulf Friberg
Fastighetsmäklare Ulf Friberg 073-259 59 01

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Möja Västra Delsholmen 131 - Stavsudda
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00