Underbar sjöutsikt och soligt sydvästläge vid Hattsundet

Högt insynsskyddat läge på vackra Rådmansö. Ljust och fräscht hus, gästhus och stor altan. Ett stenkast till båtplats vid gemensam brygga och badstrand med skyddat läge. Lättskött tomt om drygt 3000 kvm.

Hus och gästhus sammanbundna med altan
Bryggan längst till höger
Alla bilder

Rådmansö - Hattsundet - Norrtälje

Pris/bud
4 500 000 kr
Välkomna till Hattsundet

Högt insynsskyddat läge på vackra Rådmansö. Ljust och fräscht hus med 4 rum, gästhus och stor altan i perfekt sydväst. Ett stenkast till båtplats vid gemensam brygga och badstrand med skyddat läge. Lättskött tomt om drygt 3000 kvm.

Här på Hattsundsvägen 82 bor man högt över alla andra och helt utan insyn när grönskan kommer. Det går fint att köra hela vägen upp till huset men finns även möjlighet att parkera nedanför. Sjöutsikten är fantastisk och solen njuter man av hela dagen till långt inpå kvällen. Till svalkande dopp i lugna Hattsundet är det bara någon minuts promenad och här finns både brygga med båtplats som ingår genom servitut samt fin sandstrand intill. Här kan barnen segla och paddla tryggt och båten ligger lugnt förtöjd. Med egna båten tar man sig lätt ut till vacker skärgård och större vatten via Norrtäljeviken till vackra platser som Gräddö, Tjockö, Lidö och Fejan. 

Om huvudbyggnaden

Entré till huset via den stora härliga altanen med markis. Här finns plats för matgrupp och loungemöbler, perfekt för härliga grillmiddagar. Man ställer upp köksfönstret och skapar ett skönt barhäng mellan inne och ute. En trappa ner fortsätter altanen till gästhuset.

Hallen är rymlig med hängare längs hela väggen och med snyggt vitmålat trägolv, panel på väggarna. Allrummet har effektiv braskamin och öppen planlösning till arbetsköket. Rummet kan användas för att mysa framför brasan men passar även som matplats.

Köket har öppna luftiga hyllor samt praktiska lådor. Smeg-spis och rostfri fläktkåpa. Fristående Smeg-kyl/frys. Fastigheten har egen brunn med tillgång till vatten året om (värmeslinga). Avloppet är av enkel modell ut i marken och behöver uppdateras i framtiden. Det har diskuterats kommunalt vatten men inget som ligger i nära tid.

I duschrummet finns kaklad dusch med glasväggar, tvättställ samt komposteringstoalett.

Sällskapsrummet är rymligt med stora fönster mot sjön och utgång till altanen. Här finns plats för både soffgruppen och matbordet. Två sovrum, det ena har plats för dubbelsäng och i det andra finns garderober.

Fiber finns indraget.

Altanen sammanbinder huvudbyggnaden med gästhuset och trädgårdsförrådet. I gästhuset finns plats för två sängar.

Att bygga mer

Byggnadsplanen medger 80 + 40 kvm och utöver det kan man ha en friggebod om max 15 kvm samt ett Attefallshus om max 30 kvm. Enligt Attefallsreglerna kan man även bygga till huvudhuset 15 kvm utöver vad detaljplanen tillåter.

Området

Fastigheten ligger i ett vackert område med blandad bebyggelse, nytt och gammalt, hästgårdar och torp. Handla kan man göra i Norrtälje där det mesta finns. På vägen ut passerar man Vreta där närmaste affär finns. I närliggande Södersvik finns bra bageri för morgonfrallorna och fikat. Från Stockholm når man huset på en timme.

Välkomna att boka tid för visning

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hattsundsvägen 82 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00