Sydvästläge vid Söderby

Ett komplett sommarboende med plats för familj och vänner i fridfullt område och ett stenkast från bad och båtplats. Denna lilla avskilda plats erbjuder sol från morgon till kväll, stora ytor för barnen att springa på och total avkoppling.

Magisk utsikt
Fastigheten från sjösidan
Altan med kvällssol
Alla bilder

Söderby - Östhammar

Pris/bud
2 950 000 kr

Ett riktigt sommarparadis i välskött sommarstugeområde. Sydväst-vänd tomt om 2 135 m² med fin plan gräsmatta och en härlig sjökontakt. Från altanen, vardagsrummet och köket har man fri utsikt över gräsmatta, allmänning och vattnet.

Huset om ca 100 m² är fördelat på vardagsrum med stora härliga fönster mot sjösidan, kök med ingång till två mindre sovrum, en rymlig hall, ytterligare ett stort sovrum, badrum med dusch och handfat samt separat wc. Hela huset är ljust och luftigt. För kyligare dagar finns en öppen spis i vardagsrummet att mysa framför eller varför inte tända bastun som ligger i husets förlängning.

Under årets varmare dagar spenderar man kvällarna ute på altanen i kvällssolen med grillen alldeles intill. Från den stora altanen har du fri utsikt över ängar och vatten. 

På tomten finns vidare en lekstuga och ett förråd samt gästhus för tonårsbarn eller gäster. Fastigheten består av en fin plan gräsmatta för barnen att springa på, stor nog för studsmatta, fotbollsspel eller ett parti kubb och för den odlingsintresserade finns det gott om plats för planteringar. I fjärden utanför är det bra fiske med gäddorna som ligger och lurar i vassen och allt som oftast kan du se havsörnarna sväva ovanför eller tranor som häckar i vattenbrynet. Traditionellt midsommarfirande med dragspel och dans runt midsommarstången finns i Sund, ett välbesökt evenemang på ängen vid gamla affären. Då det idag totalt finns nio fasta sängplatser på fastigheten är midsommar här med alla vänner inga problem. 

Fastigheten har gemensamt sommarvatten, egen trekammarbrunn och servitut på bad- och båtplats.

Skäret är ett litet sommarstugeområde som består av 7 fastigheter. Med bilväg hela vägen fram till dörren gör detta till ett bekvämt fritidsboende. Det tar bara 10 minuter med bil till pittoreska Öregrund om man nå ett lite större utbud av affärer och restauranger. Här finns även bibliotek, vårdcentral, glassbarer mm. Närmaste busshållplats ligger på en behaglig 10 minuters promenad och för den golfintresserade ligger Öregrunds golfklubb ca 5 km bort.

Välkommen till ett fantastiskt fritidsboende!

 

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Söderby Skäret 429 - Östhammar
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00