Stor sjötomt i söderläge

Upplev lugnet på en fin södervänd sjötomt med stort potential. Tomt om ca 14 000 m² med ytterskärgården strax intill. Här finns möjlighet att njuta i avskildhet med naturlivet i fokus.

Säljarens sommarbild
Bara att njuta!
Hus och gästhus
Alla bilder

Björkö - Norrtälje

Pris/bud
5 500 000 kr

Stor solig tomt om ca 14 000 m² längst ner på Björkö. En lugn och avskild plats att skapa sitt eget drömboende på. På Björkö finns fantastisk natur med stora områden för skogspromenader, svampplockning och löprundor. Eller ta båten över till Marboös naturreservat. Fastigheten har eget vattenområde och grund utanför stranden som följer fastighetsgränserna samt del i fiskevatten.  

På höjden ligger huvudhuset i ett vackert läge med utsikt över vattnet och naturlivet. Här är både älg och havsörn ofta närvarande. Huset uppgår till ca 60 m²,  har väl utnyttjade ytor men är i behov av renovering. Huset består av ett stort vardagsrum med öppen spis och plats för matbord. Litet kök samt två sovrum och ett duschrum. Stora fönster i vardagsrummet ger en härlig sjökontakt och en altandörr ger direkt access till altanen som binder ihop huvudhuset och gästhuset. Gästhuset består av ett stort rum som går att inredas med flera sängar. Tomten sluttar fint ner mot vattnet, men behöver röjas lite. Halvvägs ner passerar man lekstugan som håller de minsta sysselsatta. 

Fastigheten ligger mot Lidöfjärden och med båt är du snabbt ute i ytterskärgården. Solläget är optimalt och här kan man njuta av lugnet och långa, lata dagar i solen som avslutas med en grillmiddag på däcket. Djupet i viken är lite begränsat men motorbåtar kommer in till flytbryggan.

Fastigheten har egen borrad brunn med eluppvärmt vintervatten och mulltoa. Fiber är på gång. 

Välkommen till Björkös solsida!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Norredestigen 24 - Björkö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00