Sollenkroka - Värmdö

2 250 000 kr
				Array
(
    [0] => 0
)
			

Sommardröm

På soldränkt tomt om 1853 m² lever du din egen sommardröm. Ca 30 m² fullt inrett fritidsboende. Sovstuga samt bastu med dusch. Möjlighet till båtplats.

Fastighetsmäklare Peter Svensson Peter Svensson
Lövdalsvägen 5 - Djurhamn
3 min
Med bilväg
30 m2

Dold budgivning, lösenord krävs

Välkommen på visning
Visning  måndag 22 / 4 14:00 - 15:00

Ägandeform:

Friköpt - Småhus

Fastighetsbeteckning:

SOLLENKROKA 3:65

Land:

Sverige

Kommun:

Värmdö

Stad:

Djurhamn

Område:

Sollenkroka

Församling:

Värmdö

Postnummer:

139 74

Boarea:

30 Kvm (enligt säljaren)

Rum:

2 rum och kök

Varav sovrum:

1

Badrum:

1

Gästtoalett:

Ja

Byggnadstyp:

1 plans fritidshus

Byggnadsår:

1930

Fasad:

Trä

Tak:

Tegelpannor

Stomme:

Trä

Bjälklag:

Trä

Grundläggning:

Torpargrund

Grundmur:

Sten

Fönster:

2-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmning:

Luftvärmepump, direktverkande el, golvvärme

Vatten och avlopp:

Delad brunn med granne/ Cinderella stenkista. El delas med granne.

Skattesats:

31.26%

Fastighetsavgift:

7 262 kr

:

0 kr/år

Servitut:

0120-2017/81 - 1: Officialservitut vattenbrunn och vattenledning (2018-06-19)

Det finns inte några bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt och uppstår ofta spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. I normalfallet är det s.k. öppen budgivning där bud ges till mäklaren som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga spekulanter. Spekulanterna får då möjlighet att bjuda över varandra och alla bud noteras i en budförteckning. Mäklaren har en skyldighet att efterfråga lånelöfte eller på annat sätt säkerställa finansiering för lagda bud. En säljare kan när som helst välja att ändra formerna för budgivningen eller helt avbryta den och bestämmer även till vem han vill sälja och till vilket pris. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljare och köpare måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren kan när som helst avbryta en påbörjad försäljning Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av dem bägge. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. http://www.fmi.se/

Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter. http://www.fmi.se/

Längst ute Vindö inte långt från Sollenkroka ångbåtsbrygga ligger detta faluröda sommarnöje. På slingrande vackra vägar når man detta lilla paradis.

Den plana lättskötta tomten om 1 853 kvm är för barnen ett eldorado för lek och bus. Strålande solläge hela dagen. Tre hus fyller alla dina funktioner.

Huvudbyggnaden om sina ca 30 m² är väl utnyttjad. Köket har den utrustning du önskar i ett fritidsboende. Spis, diskho samt kyl, frys och matplats. Allrummet är idag möblerat med gott om sängplatser men med enkla medel kan detta bli ett rum för aktiviteter för familjen. Ett stort väl tilltaget förråd finns tillgängligt på baksidan.

Sovstuga om ca 10 m² med två sängplatser. En separat bastu med dusch om ca 12 m² gör denna fritidsdröm komplett. Vatten delas med granne enligt servitut.  

För den som önskar så finns goda möjligheter att bygga ut tack vare vi är utanför detalj planerat område.

Båtplats finns att hyra ca 200 m norr om fastigheten, här ligger man tryggt med båt.

I Sollenkroka gästhamn råder det full aktivitet sommartid. Sjömacken med sitt minilivs och servering är en liten livsnerv. Bussen från slussen går hela året och närmsta hållplats är ca 300 m från huset, turen med buss från slussen tar strax över 1 timme. Med bil når man Sollenkroka på strax under timmen inne från stan. Sommartid pendlar man men båten in till stan. Ca 10 min till Djurö-Björkås med full service såom Ica, vårdcentral samt ett flertal restauranger. 

Med enkelthet så tar man sig ut i vår vackra skärgård med många utflyktsmål såsom Möja, Svartsö och Ingmarsö. Sandhamn ligger runt hörnet med en halvtimmes båtfärd.

 

Välkomna till detta lilla sommarparadis. 

 

Lövdalsvägen 5 - Djurhamn
Stockgolm