Solig tomt med havsutsikt

Charmigt hus med permanentstandard, stor tomt med sol från morgon till sena kvällen och en hänförande utsikt över Östhammarsfjärden. Garage och gästhus på tomten, gångavstånd till bad och Öregrunds Golfklubb.

Säljarens bild av kvällssolen
Säljarens sommarbild
Alla bilder

Skian - Östhammar

Pris/bud
5 500 000 kr

Vackert slingrande vägar tar dig ut till det lilla området Skian, mitt emot Östhammar. Ett lugnt naturskönt område, ca 1,5 km söder om Öregrunds populära golfbana. Golfklubben erbjuder, förutom förstklassig golf, även padel, restaurang, kiosk och övernattning.

Luftigt och ljust hus med året-runt-standard i ett av områdets bästa lägen. Med stora fönsterpartier ut mot Östhammarsfjärden tröttnar du aldrig på utsikten och skådespeleriet som årstiderna bjuder på. Huvudbyggnadens 100 m² är fördelade på ett stort vardagsrum i öppen planlösning med det lantligt moderna köket, tre sovrum, badrum med dusch, tvättmaskin och wc, samt en praktisk hall och förvaring. Köket är ljust kaklat med bänkskiva i granit och har all önskvärd maskinell utrustning samt ett rymligt skafferi. Vardagsrummet, som har plats för både soffgrupp och matbord, har stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en stor härlig braskamin för årets kallare dagar. Det större sovrummet har utgång till uterum och terrass. Från vardagsrummet finns utgång till den stora soliga altanen om ca 110 m² med plats för både matbord och loungemöbler. Här njuter man av middagen i kvällssolen med Östhammars skyline i horisonten samtidigt som du har god uppsikt över barnens lekar på gräsmattan. Vid regnigt väder sitter du skyddad under tak i det inglasade uterummet. Altanen binder vackert ihop huvudhuset med gästhus och garage. Gästhuset är ca 25 m² med ett stort rum för säng och/eller soffa, eget helkaklat badrum med dusch, handfat och wc och självklart vaknar man här till en bländande sjöutsikt.

På baksidan av huset ligger ett rymligt varmgarage med ett extra rum innanför, som idag används som förråd, men kan med enkla medel bli ett extra rum för tex verkstad, träning eller varför inte tonåringens egna krypin.

Fastigheten har borrad bergvärme och vattenburen golvvärme i hela huset, även i garaget. Området är detaljplanerat och tillåter 120 + 60 m², därutöver tillkommer attefallsreglerna.

Tomten består av en lätt sluttande gräsmatta med vackra rabatter, träd och buskar och för den odlingsintresserade finns stor potential. Det finns gott om plats för fotbollsmål eller ett parti kubb innan grillen tänds.  

Fastigheten har egen borrad brunn, samt Bdt-avlopp med Aquatron. Energideklaration finns och vattenprover är tagna i år. Taket har nyligen blivit rengjort och behandlat. Se bilagor.

Närmaste mataffär finns i Östhammar, ca 15 minuter bort. Kiosk finns vid golfklubben och dit cyklar man på ca fem minuter. Avståndet till charmiga Öregrund är ca 15 minuter. Öregrund som stad har en fin stadskärna och en bevarad känsla. Här är det liv och rörelse året runt, även om staden lever upp extra under sommarmånaderna. I Öregrund finns ett stort antal krogar, caféer och affärer samt både Ica och systembolag. Uppsala ligger ca 7 mil bort och till Stockholm är det ca 15 mil.

Välkommen på visning!

 

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Rösselängsvägen 16 - Östhammar
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00