Skärgårdsvilla med sjöglimtar - Dalarö

Välkomna till denna rymliga skärgårdsvilla med sjöglimtar. Villan har en totalarea om cirka 250 kvm, härliga sociala ytor och fem sovrum. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bra och barnvänligt läge med promenadavstånd i till Dalarö by med bl a dagis, skola, affärer och restauranger. Dubbelgarage. Båtplats ingår!

Dubbelgarage
Fasad
Uteplats med spabad
Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
6 975 000 kr
Område

Dalarö - hjärtat i södra skärgården. Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse i utkanterna.

Närhet till bl a restaurang, båthamn, minigolf, och Schweizerbadets fina långgrunda sandstränder. För den idrottsintresserade finns bl a Dalarö gym, tennisbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark. Lugnt idylliskt läge med gångavstånd till Dalarö by med bl a affärer, bageri och restauranger.

Ca 4 km till Smådalarö Gårds golfbana och restaurang.
W-båtstrafik t/fr Stockholm och ut till öarna i ytterskärgården, bl.a Ornö, Kymmendö, Utö, Huvudskär m.fl.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. Pendeltåg från Sthlm-central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid ca 1 tim. Direktbussar t.o.r Dalarö-Gullmarsplan ca 40 min under högtrafik. Bekvämt promenadavstånd till busshållplats.

Byggnad

Välkommen till en rymlig och rejäl skärgårdsvilla i hela tre plan med generösa sociala ytor, sjöglimtar, flera uteplatser och en härlig rymdkänsla som måste upplevas på plats! På entréplanet finns en rejäl hall, ett stort allrum, två sovrum, tvättstuga med dusch och bastu, pannrum och gott om förvaringsytor. Mellanplanet innehåller bara sällskapsytor med ett stort och fräscht kök som har öppen planlösning mot ett rejält matrum och ett stort vardagsrum i vinkel där det finns utgång både till en altan med morgon/förmiddagssol och en trädäckad uteplats med utespa och eftermiddags/kvällssol samt ett badrum. På det övre planet finns ett allrum, tre sovrum varav det ena har både "walk in closet", ingång till badrum och balkong med sjöutsikt.

Planlösning souterrrängvåning

Entréhall med klinkergolv, ljusa väggar samt hatthylla.

Allrum med parkettgolv, ljusa väggar samt utgång till uteplats med morgonsol och trädgård.

Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar, här finns plats för dubbelsäng.

Sovrum med parkettgolv, och ljusa väggar.

Stor tvättstuga med plastmatta och kaklade väggar. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Duschplats samt gott om förvaring och arbetsyta. I anslutning till tvättstugan finns det en bastu samt ytterligare förvaring och pannrum. Gästtoalett med handfat.

Mellanvåning

Stort och öppet kök med mörka parkettgolv. Vita köksluckor. Kyl och frys med ismaskin och kylt vatten med kolsyra. Inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn samt induktionshäll. Stor härlig matplats med plats för stora kalas. Fönster i tre stycken väderstreck samt utgång till trädgård. Köket har öppen planlösning mot det rymliga och luftiga vardagsrummet.

Vardagsrummet har öppet till nock, burspråk, utgång till altan med eftermiddags-/kvällssol samt utgång till balkong med morgonsol.

Toalett med plastmatta, WC, handfat och fönster.

Övervåning

Allrum med parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong med sjöutsikt. Klädkammare som även har ingång till Duschrummet. 

Duschrum med plastmatta, kaklade väggar, duschplats, dubbelhandfat med kommod. WC och handfat.

Vidare finns två stycken bra sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

Garage

Bra och rymligt dubbelgarage om cirka 50 kvm med separat förrådsdel. Isolerad och gjuten betongplatta. Garaget är larmat och ingångsdörren har fjärrstyrt lås. I garaget finns laddningsstation för el- och hybridbil samt trefasuttag.

Trädgård

Härlig trädgård med fin växtlighet. Flera uteplatser och mysigt spabad.

 

 

 

Joakim Lundstedt
Fastighetsmäklare Joakim Lundstedt 070-999 99 03

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Dalaröhöjden 15 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00