Skapa nytt med sjöutsikt

Fejan är en ö intill havet med god tillgänglighet under hela året, ön lever upp sommartid med populär krog och vandrarhem. På öns östra sida, i öppna omgivningar ligger fastigheten som tidigare använts som lada med utsikt mot vattnet och närhet till båtplats på brygga.

Huset
Båtplats på denna brygga
Mindre altan i västerläge
Alla bilder

Fejan - Norrtälje

Pris/bud
1 925 000 kr

Ett stenkast från vattnet ligger vad som antagligen var en lada en gång i tiden. Ladan har i dess södra ände fått en inredning med bostadsrum och ett pentry. Utanför vid entrén finns en altan i ett fint västerläge. Ladan ligger med fin utsikt över omgivande ängar och vattnet. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Antingen fortsätta inredning av ladans oinredda delar eller riva och bygga nytt.

Brygga på servitut vid vattnet följer med fastigheten. Djupet vid bryggan är ca 2,5 meter vid bryggans nock. Strandlinjen består mestadels av stenstrand och badar gör man vid bryggan. På Fejan finns fina promenadvägar och strövområden och barnen kommer lätt att hitta sommarkamrater.

Fejan nås med enkelhet både från centrala Stockholm dagligen under sommaren och med passbåt från Räfsnäs. Buss trafikerar Räfsnäs och för sent kommande gäster finns taxibåtar att tillgå i området.

Fastigheten säljs med friskrivning från dolda fel.

 

 

Johan Vogel
Fastighetsmäklare Johan Vogel 070-753 48 11
Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Rökeristigen - Gräddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00