Skapa ditt drömboende med sjöutsikt på Gräddö

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i bästa läge på Gräddö! Mycket fin sjöutsikt ut mot Lidöfjärden där du endast har några minuter ner till områdets sandstrand. Generös tomt med kommunalt vatten och avlopp anslutet samt fiber. El finns draget i tomtgräns och är beställt via Vattenfall. Idag finns ett godkänt bygglov för hus ritat av Anders Holmbergs arkitekter som kan tas över av en köpare. Promenadavstånd till bland annat matbutik, café, pizzeria och båthamn. Gräddö ligger i det bästa av skärgårdsvärldar, härifrån kan du enkelt njuta utav både mellanskärgård, ytterskärgård och även innerskärgården. Till Norrtälje tar det ca. 20 min med bil där all tänkbar service finns.

Alla bilder

Fagervik/ Gräddö - Norrtälje

Pris/bud
3 000 000 kr
Fagerviksstigen 26D

Bygg ditt eget drömhus på Gräddö! Nu säljs en obebyggd tomt som har fin sjöutsikt ner mot Lidöfjärden. Dess höga och fria läge erbjuder sol från morgon till kväll trots ett norrvänt läge. I området blandas fritidshusgäster med permanentboende vilket gör det levande året om. Kommunalt vatten och avlopp är anslutet och ordentlig grusväg hela vägen fram gör att bekvämligheten är hög. El finns i tomtgräns och är beställt via Vattenfall. Fiber finns i tomtgräns. Här ges köparen möjlighet att skapa sitt eget paradis för året runt boende eller som fritidsnöje i genuin Roslagsmiljö.

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand!

Bygglov finns

Idag finns ett godkänt bygglov för hus ritat av Anders Holmbergs arkitekter som kan tas över av en köpare. Ett toppmodernt hus i två plan om totalt ca. 150 kvm med stora glaspartier mot vattnet.

Gräddö en roslagspärla

Gräddö är ett samhälle på Rådmansös nordöstra del som lever året om. Här finns affär, pizzeria, sjömack, gästhamn, café och restaurang. För ett bekvämt båtliv finns även två varv som kan hjälpa till med både reparationer och förvaring. I hamnen kan man söka båtplats och gästhamn finns för besökande. Från ångbåtsbryggan går turer ut till Lidö och Arholma under sommaren.

Har man egen båt ligger Söderarmsskärgården tillgängligt en bit österut och här finns bland det vackraste som skärgården har att erbjuda. Läget långt österut ger mer sol än inne över land under sommaren.

Gräddö ligger i det bästa av skärgårdsvärldar, härifrån kan du enkelt njuta utav både mellanskärgård, ytterskärgård och även innerskärgården.

God tillgänglighet och bussar trafikerar från Norrtälje. Med egen bil tar det ca. 20 minuter till Norrtälje och till Stockholm kommer man på lite mer än en timme.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63
Fagerviksstigen 26D - Gräddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00