Skapa ditt drömboende med sjöutsikt i Bergshamra

Stor tomt om 2 223 m² med högt fint havsnära läge och med utsikt över ängar och vattnet. Tomten har väg i anslutning, gemensamt pumphus för vatten samt enskilt avlopp i form av trekammarbrunn med infiltration. El är framdraget till tomtgräns. Fiber finns i området. Idag finns ett beviljat bygglov som kan tas över av en köpare. I området blandas både permanent- och fritidshusboenden. I närområdet finns skola, Ica Bergshamra, vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa.

Alla bilder

Skinnsäcken - Bergshamra - Norrtälje

Pris/bud
1 900 000 kr
Skapa ditt drömboende med sjöutsikt

Välkommen till Skinnsäcken i Bergshamra. Här finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende på en högt belägen tomt om 2 223 m² med havsnära läge och fin utsikt över ängar och vattnet. Tomten har väg i anslutning, gemensamt pumphus för vatten samt enskilt avlopp i form av trekammarbrunn med infiltration. El är framdraget till tomtgräns. Fiber finns i området.

Bygglov finns

Idag finns ett beviljat bygglov som kan tas över av en köpare. Ett modernt hus i ett plan om ca 120 m² med stora fönsterpartier.

Omgivningen runt Skinnsäcken

Vägen ut till fastigheten är fint slingrande genom vacker natur och här finns det mesta man kan önska sig. För den med egen båt är porten till skärgården öppen. Området består av både permanent- och fritidshusboenden vilket gör att byn är levande året om.

Endast några kilometer från fastigheten finns Ica Bergshamra, som även är ombud för Postnord, Dhl och Systembolaget, en vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Ytterligare någon kilometer bort finns bensinmack samt i närområdet tre båtverkstäder för service och reparation. Vidare finns skola (F-9), förskola, samt svamp- och bärrik skog för den som önskar.

Vid Kvarngården i närliggande Gamla Bergshamra anordnas ett mycket uppskattat och välbesökt midsommarfirande med sång, dans runt midsommarstången och lekar. Fantastiska Wira Bruk ligger drygt 15 minuter bort med bil om man vill göra en utflykt. Roslagsleden, som är en vildmarksled i vikingarnas kölvatten, passerar strax intill Enviken. Leden är 19 mil lång och går från Danderyd norr om Stockholm till Grisslehamn i Roslagen.

Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer och evenemang att besöka året runt.

Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand och kontakta mäklaren vid frågor.

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Du behöver godkänna cookies för marknadsföring för att kartan skall fungera.
Ändra inställningar

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00