Sjöutsikt & Solnedgångar

Magnifik villa i tre plan med sjöutsikt i västerläge vilket ger vackra solnedgångar året runt. Spatiösa sällskapsytor på varje plan, löpande renoverat med nya badrum och nyare kök. Möjlighet att skapa en egen lägenhet på bottenvåningen med egen ingång och egen parkering på nedre delen av tomten. Välplanerad trädgård med flera härliga uteplatser, orangeri, lekstuga och flertal förråd. Utsikten från villan över Sätterfjärden är spännande året om. Strax intill villan ligger den vackra strandpromenaden längs med Rödbosund och alla båtbryggorna. En njutbar och kort kvällspromenad för att titta till båten eller bada med barnen. På fjärden tävlar seglarskolan och i sundet passerar långsamt fritidsbåtar på sin väg ut i skärgården. Nuvarande ägare har båtplats på bryggan i kanalen nedanför. Får man inte plats där blir det på någon annan av Margretelunds alla bryggor. Cykelavstånd till förskolor, skolor, centrum och buss. Varmt välkomna!

Sjöutsikt och vackra solnedgångar
Absolut närhet till vattnet
Alla bilder

Rödbosund - Margretelund - Österåker

Pris/bud
10 900 000 kr
Att bo på Trälhavsvägen

Rödbosund och Margretelundshalvön är en fantastisk boendemiljö. Här bor man intill vattnet med en ljuvlig strandpromenad som skiljer tomten från morgondoppet. Sätterfjärden intill är en stor infjärd som på vintrarna fryser och det plogas en skridskobana runt fjärden. På somrarna fylls fjärden med seglarskolor och badgäster. Fjärden är en skyddad hamn för fritidsbåtar. Sundet nedanför erbjuder ett spännande skådespel av båtar på sin väg ut i skärgården. Med båt är man i Vaxholm på 20 minuter och Sandhamn på en timma. Flera bad finns i området och det större havsbadet mot Trälhavet längst bort på strandpromenaden är riktigt trevligt. 

Passera myllret och intensiteten i Åkersberga och Margretelund, åk längs med de vackra åkrarna med slottet i periferin och Sätterfjärden på din andra sida. Inbäddat i grönska, privat beläget och bara med ljudet från fåglarna och båtarna finner du denna fastighet. En förvånande stor villa med en prunkande vacker och genomtänk trädgård. Orangeri, lekstuga och flera platser att njuta både sol och skugga. Stora plana ytor för lek, plats för odlingar för den som önskar. Här känner du närheten till havet och njuter sjöutsikt och solen till sen kväll. 

Villan

Villan uppförd 2001 har löpande renoverats under åren till den pärla den är idag. Redan vid infarten där den stora stenbelagda uppfarten med plats för flera bilar välkomnar så känner man det. Här har samma ägare skapat ett modernt, praktiskt hem med stor känsla och stil. Carport med ladd stolpe för två bilar, praktiskt förråd och vacker veranda så du når entré under tak.

Välkommen in

Tre plan om ca 270 kvm totalt. Entré på mellanplan till rymlig och ljus hall. Direkt lockar ljuset och sjöutsikten i rakt västerläge vilket ger magnifika solnedgångar och vacker kvällshimmel. Stort kök med gott om plats och arbetsyta. Hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan och bänkar i sten. I burspråket mot vattnet ges plats för matbord för hela familjen. 

Vardagsrummet når du från både hall och kök. Ett ljust och vackert rum med fönster i tre väderstreck och utgång till altanen. Altanen där nu njuter solen från mitt på dagen till senaste kvällen helt insynsskyddat. Självklart sjöutsikt från hela altanen. 

På entréplan finns ett stort sovrum, helkaklat duschrum samt praktisk tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Groventré direkt från carporten. 

En våning upp

Vitmålad trapp leder till övre plan där det ljusa stora allrummet välkomnar. Praktisk yta för skrivbord i del av rummet. Utgång till balkongen. Här finns tre sovrum, masterbedroom med skjutdörrsgarderob och två rymliga sovrum. 

Helkaklat badrum med dubbla handfat i kommod, duschhörna samt badkar och wc. 

En våning ner

Sluttningsvåningen har inretts till ytterligare boyta. Här finns idag hall, stort allrum, två sovrum varav det ena med egen utgång, helkaklat duschrum med både badkar, duschhörna, handfat och wc samt husets bergvärmepanna och extra varmvattenberedare. Här har den stora familjen med både små och stora barn kunnat duscha och bada utan att varmvattnet skall ta slut. På nedre plan finns två förrådsutrymmen. 

Här på nedre plan finns god möjlighet att avdela för ett eget boende. Parkering erbjuds på den nedre delen av fastigheten, egen entré till nedre plan. Möjligt att i ena förrådet installera kök skulle medföra en egen avskild oas. 

Övriga byggnader

På den nedre delen av fastigheten finns ett vackert orangeri samt ett förråd. Barnen egna lilla hus på den övre delen av tomten, praktiskt belägen nära altanen och köket. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Trälhavsvägen 28C - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00