Sjöutsikt och sjökontakt

Öppna upp de stora fönsterpartierna och låt havsbrisen komma in. Stå i köket, häng vid bardisken, njut din middag eller sitt i soffan med absolut sjökontakt och utsikt över hamnen och havet. Ett boende på Kustjägargränd för tankarna till Medelhavet. Strosa över till någon av de närliggande restaurangerna när lusten faller på. Nybyggd spatiös lägenhet med öppna sociala ytor såväl interiört som exteriört på din egen stora trälagda altan där du njuter solen från lunch till kväll. Ett stort parasoll eller segelduk och du skapar din alldeles egna plats med sjöutsikt. Med bil & båt når man Stockholm på under timmen.

På första parkett
Alla bilder

Sjöutsikt - Sjökontakt - Rindö - Vaxholm

Pris/bud
6 000 000 kr
Kustjägargränd 1

Letar du efter ett boende i Skärgården? Här finns det. Ett boende med bekvämligheter och enkelhet som lägenhetsboende erbjuder. På en fantastisk plats där du kan ha din båten utanför fönstret i en marina med fullservice (Solna Marin kan sköta upp &ned , vinterförvaring och serva). Här bor du med flertalet restauranger i närheten vilket gör det lätt att ta emot besök, även om kylen inte är maxad. På sommaren har man nära till bekanta i skärgården och når dom med en ganska enkel båt. Det finns tennis, gym, bra möjlighet till; trail, cykel och OW-simning i området. För barn och barnbarn finns det i området ett skönt gäng ungar som cyklar runt. 

…och underskattat tycker säljaren är att komma ut fina hösthelger.

Stor spatiös lägenhet om 107 kvm. Belägen på återvändsgata med absolut närhet till hamnen och havet. Egen stor altan med sjöutsikt avgränsad med buskar på föreningens stora innergård.  

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr med titthål till ljus rymlig hall med stor klädkammare bakom skjutdörr. Insteg i klinker. Direkt dras blicken och intresset mot det stora öppna rummet med öppningsbara glaspartier som löper längs med hela väggen mot hamnen och havet. 

Här finns köket med inredning från Vedum med gott om utrymme och arbetsyta. Kakel ovan arbetsbänkar i komposit. Integrerad hel kyl och frys samt diskmaskin. Inductionshäll och inbyggd ugn och micro. Trevlig köksö avdelar mot övriga rummet som ger stor plats för matbord för många samt soffavdelning. Utgång till din egna altan där du med fördel njuter solen och utsikten från lunch till kväll. 

Tre sovrum varav det största med egen klädkammare och eget duschrum med duschhörna, handfat i kommod samt handdukstork. 

Ytterligare ett badrum med badkar, handfat i kommod, handdukstork samt lägenhetens tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.  

Genomgående vita väggar och vitlaserad askparkett samt spots i taket. 

På föreningens innergård finns ett ytterligare förråd. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Kustjägargränd 1 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00