Sjöutsikt och del i sjötomt vid Bergshamraviken

Väldisponerad villa med fantastisk läge vid Bergshamraviken. Bostaden erbjuder sex rum och kök samt en rymlig källare med tvättstuga, hobbyrum, matkällare, förråd/verkstad samt duschrum med bastu. Mycket trevlig tomt om ca 3 500 m² med en härlig grönskande trädgård och fina fruktträd. Del i sjötomt med brygga samt egen sjöstuga. Härifrån tar man sig lätt ut i den vackra skärgården som erbjuder massvis med trevliga utflyktsmål. I närområdet finns skola, Ica Bergshamra, vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa.

Välkommen till Moreviksvägen 22
Flygbild
Alla bilder

Bergshamra - Norrtälje

Pris/bud
5 850 000 kr

Vägen ut till fastigheten är fint slingrande genom vacker natur och här finns det mesta man kan önska sig. För den med egen båt är porten till skärgården öppen.

Fastigheten ligger på en vacker höjd i sydväst med magisk utsikt över Bergshamraviken. På tomten om ca 3 500 m² finns en stor familjevilla om 250 m² från 1969 med en härlig grönskande trädgård bestående av syrenbuskar och fina fruktträd.

Vidare finns ett mindre gammalt hus som idag används som förråd.

Välkomna in

Huset erbjuder generös med yta fördelat i två plan där hela familjen ryms väl. Entréplanet välkomnar med en rymlig hall med plats för hela familjens kläder och skor. Intill höger finns en praktisk gästtoalett och mitt emot ett av husets fyra sovrum. Samtliga sovrum är väl tilltagna och placerade på entréplan. Vidare finns ett kök med intilliggande matplats samt rymligt badrum. Sällskapsrummet är ljust och här finns fönster i två väderstreck samt en eldstad. Från sällskapsrummet når man en mindre uteplats med utsikt mot vattnet. 

På källarplanet finns en gillestuga med eldstad och golvvärme. Vidare finns en tvättstuga, pannrum, matkällare, gäst wc samt duschrum med bastu. För den hobbyintresserade finns gott om utrymme i både hobbyrum och förråd/verkstad.

Del i sjötomt

Fastigheten har del i GA:11 som delas med Mora 2:96. GA:11 är en sjötomt med brygga samt sjöstuga. Sjöstugan tillhör enbart denna fastighet, Mora 2:51.

Omgivning

I området finns skola, förskola, lekplats samt svamp- och bärrik skog för den som önskar. Endast 2,5 km från fastigheten finns Ica Bergshamra, som även är ombud för Postnord, Dhl och Systembolaget, en vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Ytterligare någon kilometer bort finns bensinmack samt i närområdet tre båtverkstäder för service och reparation.

Vid Kvarngården i närliggande Gamla Bergshamra anordnas ett mycket uppskattat och välbesökt midsommarfirande med sång, dans runt midsommarstången och lekar. Fantastiska Wira Bruk ligger drygt 15 minuter bort med bil om man vill göra en utflykt. Roslagsleden, som är en vildmarksled i vikingarnas kölvatten, passerar strax intill Enviken. Leden är 19 mil lång och går från Danderyd norr om Stockholm till Grisslehamn i Roslagen.

Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer och evenemang att besöka året runt.

 

Välkommen till ett fantastiskt läge vid Bergshamraviken!

 

Renoveringar samt förbättringar

- Ny bergvärmepump 2019

- Omdränerad grund samt ny puts 2019

- Nytt golv samt installation av golvvärme i gillestuga 2019

 

 

Hanna Thorén
Fastighetsmäklare Hanna Thorén 073-021 70 72

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Moreviksvägen 22 - Bergshamra
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00