Sjöutsikt, egen brygga med båtplatser, sol till sen kväll

Högt belägen med sol från morgon till förvånande sent på kvällen och med härlig sjöutsikt finns denna 1-plans villa med souterrängvåning och inredd vind. Egen brygga med flera båtplatser intill gemensam stor sandstrand, hopptorn och bastuflotte. Prunkande trädgård med bär, frukt, perenner och blommor. Cykelavstånd till buss, förskolor och skola. Varmt välkommen!

Egen brygga med 3 båtplatser
Alla bilder

Sjöutsikt - Isättravik - Österåker

Pris/bud
7 700 000 kr
Fastigheten

Belägen på lugn återvändsgata helt utan insyn och med härlig sjöutsikt över Isättraviken och farleden där du ser de stora färjorna passera. Infart med plats för flera bilar. Litet förråd vid infarten. Kliv in genom grinden till din egen oas. 

Stora trälagda altaner där du njuter sol eller skugga från morgon till förvånande sent på kvällen sommartid och där härlig gemenskap skapas mellan inomhus och utomhusmiljön.  Prunkande trädgård kring bostadshuset, berg i dager och vildvuxen sluttande trädgårdstomt ner mot vattnet för minimal skötsel. 

Under de senaste året har nuvarande ägare renoverat stora delar interiört i huset. 

Välkomnande entré till praktisk hall med bra förvaring. Genom vackra pardörrar öppnar huset upp i det stora ljusa rummet med sjöutsikt från alla fönster. Här finns god plats för vardagsrumsdel, stort matsalsbord där du njuter den murade öppna spisen med insats från Roslagsspisen från hela rummet. Praktiskt renoverat kök med gott om plats i inredning i vitt och vitrinskåp. Vacker fungerande vedspis invid  inductionsspis. Ny kyl/frys såväl som ny diskmaskin. 

Genomgående nytt parkettgolv och ljusa väggar, målade och med tapet från Sandbergs. Här finns en av husets luft/luftvärmepumpar. 

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och tapet på vägg. 

Rum beläget innanför köket passande som sovrum eller som arbetsrum. 

Totalrenoverat helkaklat badrum med klinker och golvvärme färdigsställt så sent som till jul förra året.  Här finns duschhörna med takdusch, badkar, handfat i kommod och wc. Plats finns för tvättpelare om man önskar flytta upp tvättdelen till entréplan. 

Nedre plan

Smal trappa leder till det stora allrummet på nedre plan. Här finns möjlighet att inreda till stort sovrum med egen utgång direkt till trädgården. Även här parkettgolv och ljusa väggar. 

I nedre plan finns idag dusch och bastu samt ny tvättmaskin/ torktumlare är placerad här. Ägarna har haft tanke på att installera ytterligare wc på nedre plan. 

Förråd med inkommande vatten, hydrofor från 2017, VVB från 2007 och elcentral med jordfelsbrytare. Entréplan har ny omdragen el. Huset har 20 Amp. 

Övre plan

Inredd vind på övre plan där takhöjden i mitten varierar från ca 1,75 - 1,90cm. Två uppgångar till loftet som innefattar ett stort rum, avdelbart med två takfönster och fönster med härlig sjöutsikt.

Ett genomgångsrum med fönster samt ett ytterligare rum med härlig sjöutsikt och takfönster. Övre plan med trägolv och ljusa väggar.  

Gäststuga

På fastigheten finns en separat gäststuga om ca 30 kvm.

Egen uteplats vid entré, liten hall, stort sovrum samt ett större rum med liten köksdel med indraget sommarvatten. Luft/luftvärmepump, fönster i flera väderstreck och härlig sjöutsikt.  

Vedbod, Friggebod om ca 15 kvm samt litet förråd på nedre delen av tomten för praktiskt förvaring av båt och badleksaker till bryggan. 

Isättravik

Följer man kusten norr om Åkersberga når man Isättravik. Den gamla gruvorten som idag erbjuder ett mycket sjönära boende. Nära till busshållplats och cykelavstånd till Skärgårdsstad med flera förskolor och med populär skola från F-5 till åk 9. Härliga promenadområden runt Skärgårdsstad och runt Flaxenvik. Isättraviks Tomtägarförening erbjuder härlig sandstrand och badbryggor, iläggningsramp mm för båtar samt en populär nyare bastuflotte och boulebana för er boende i Isättravik. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Gruvbacken 17 - Åkersberga
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00