Sjötomt med strålande utsikt på Aspön

På trevliga Aspön finns denna skärgårdsfastighet med ostört läge. Rymlig huvudbyggnad om cirka 125 kvm med tre sovrum och stor altan i tre väderstreck. Gästhus intill huvudbyggnaden och sjöbod med gästdel intill den gedigna brygganläggningen. Waxholmsbåt trafikerar ön.

Alla bilder

Aspön - Värmdö

Pris/bud
9 950 000 kr

På öppen och fri naturtomt och med högt läge finns detta skärgårdshus på populära Aspön. Stor brygganläggning med bra djup och plats för flera båtar välkomnar nere vid vattnet. Den långa strandlinjen med egna klippor ger en privat känsla.
Alldeles intill bryggan finns sjöstuga med gott om plats för förvaring och ovanpå finns äldre gästdel med pentry, vardagsrum, sovrum och loft. Härifrån ges en sagolik vy över vattnet.

Huvudbyggnaden som ligger högst upp på tomten uppfördes 2006 på befintlig grund från 60-talet. Stor altan leder runt större delen av byggnaden. Här finns gott om plats för matgrupper och solstolar. Alltid med möjlighet till lä.
Entré in till hall med garderober och vidare nås stort vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning. Stora fönsterpartier ger trevligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Gott om plats att inreda som man önskar med flera sittgrupper och matplats.

Köket är öppet, ljust och har stora fönster ut mot vattnet. Här finns allt man kan önska. Spis integrerad i köksö, ugn, kyl, frys och diskmaskin. Från vardagsrummet leder dörrar ut till altanen och härifrån ges enastående utsikt över vattnet. 

Huset har tre sovrum varav två nås från vardagsrummet och ett från hallen. Ett är större och med gott om plats för dubbelsäng. Badrum nås från vardagsrummet och här finns badkar, handfat och WC.

Intill huvudbyggnaden finns nyligen uppfört gästhus och förråd. Gästhuset har vardagsrum med liten altan samt sovrum med platsbyggda sängar. Här är även förberett för den som önska inreda med mindre kök.

Vatten finns att tillgå från egen brunn och avloppet är en äldre trekammarbrunn.

Aspön

Aspön har ett mycket eftertraktat läge och det är lätt att förstå varför denna plats lockar. Det är enkelt att ta sig till ön med egen båt, Waxholmsbåt eller fasta turer med Stavsnäs Båttaxi året om. Sjölivets alla nöjen ligger nära med fiske, bad och båt. Här öppnar sig närmast oändliga möjligheter till båtutflykter och spännande upptäcktsfärder såsom Sandhamn eller vackra Bulleröskärgården i havsbandet.

Fastigheten är en av få på ön med fiskerätt i stort vattenområde. På en udde intill fastigheten finns gemensam bastu som delas med tre fastigheter.

För den som önskar göra ett restaurangbesök finns Idöborg rakt över från fastigheten och på Nämdö och Rögrund finns ytterligare trevliga skärgårdskrogar. På Nämdö en kort båttur bort finns även livsmedelsbutik, bageri och sjömack. 

Välkomna till detta härliga skärgårdsboende!

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67
Runmarö Aspön 318 - Nämdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00