Sjötomt med långsträckt sjöutsikt och skyddat läge

Härlig plan och lättillgänglig sjötomt med brygga och liten sandstrand, skyddat läge i Djupviken. Rejält hus om 84 kvm att nyttja året om, 4 r o k samt två gästhus. Altan delvis under tak med ljuvlig utsikt. Båtplats och bilparkering vid Mor Annas brygga på Lidingö. SL-båt året om till Lidingö och till Ropsten vid T-bana.

Djupviken ligger nästan alltid i lä
Alla bilder

Storholmen - Sjötomt - Lidingö

Pris/bud
9 850 000 kr
Välkommen till Storholmen och skyddade Djupvken

Härlig plan och lättillgänglig sjötomt med brygga och liten sandstrand, skyddat läge i Djupviken. Rejält hus om 84 kvm att nyttja året om, 4 r o k samt två gästhus. Altan delvis under tak, bubbelpool och ljuvlig utsikt. SL-båt året om. Båtplats och bilparkering vid Mor Annas brygga på Lidingö. SL-båt året om till Lidingö och till Ropsten vid T-bana.

Längst in i Djupviken där man alltid ligger skyddad från väder och vind finns denna fina sjötomt på Badbacken 2. "Chateau Tax" uppfördes 1998 och består idag av en fint enplanshus med 3 sovrum, allrum och kök som delas av med den effektfulla öppna spisen som man kan njuta av från båda sidor. 

Entré till hall med hängare. Till vänster kaklat duschrum med wc och badkar. Man har kommunalt vatten och avlopp. 

Stora sovrummet har plats för dubbelsäng samt utgång till insynsskyddad altan. Separat wc/tvättstuga med tvättställ samt tvätt-pelare, nytt klinkergolv.

Sällskapsrum med ljuvlig sjöutsikt och utgång till den stora härliga altanen som löper längs hela huset. Altanen har delvis tak med takfönster samt infravärmare.

Två mindre sovrum, ett med sjöutsikt.

I köket finns plats för många runt bordet samt utgång till altanen där man gärna äter alla måltider under den varma delen av året. I köket finns kyl/frys, gasspis, ugn, micro och diskmaskin.

Fiber finns indraget (Öppen Fiber)

Gästhus och förråd

På tomten finns ett trädgårdsförråd för gräsklippare och verktyg. En friggebod (fd pumphus) för förvaring eller att inreda till sovstuga. Gästhus med en förrådsdel som kan integreras till ett rymligt och härlig boende Mellan gästhuset och huvudbyggnaden finns en solig uteplats med trädäck som binder samman husen.

Tomten och bryggan

Den 1290 kvm stora tomten är plan och lättillgänglig. Läget på Badbacken är lugnt och avskilt. Mot sjösidan ligger en fin gräsmatta och vid bryggan får man plats med två båtar. Intill finns en grind som leder till en liten sandstrand. Utsikten härifrån är vacker och levande, båttrafiken passerar på behörigt avstånd och man ser långt ut mot Askrikefjärden.

Om Storholmen

Från Storholmen kan man pendla reguljärt med båt till Mor Annas brygga, Djursholm, Sticklinge och Ropsten. Till Ropsten tar det cirka 30 minuter (20 min med egen båt). 

Vid Mor Annas brygga på Lidingö med kort och bekvämt avstånd från ön medföljer rätt till bil- och båtplats (ett tillstånd för varje ingår till fastigheten). 

För dig som bor på Storholmen finns stadens alla nöjen alltid inom räckhåll. Med båten tar man sig snabbt till ett flertal bra skärgårdskrogar och även Vaxholm ligger på bekvämt avstånd. Storholmens egen krog ligger direkt invid Östra bryggan.

På ön finns gemensam dansbana, det brukar ordnas härligt Valborgs och Midsommarfirande, julmarknad och mycket annat. 

För gällande byggregler, se bifogad detaljplan. Utöver reglerna i detaljplanen finns även möjlighet att bygga enligt Attefallsreglerna.

Välkomna att boka tid för visning!

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Badbacken 2 - Lidingö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00