Sjötomt med lång strandlinje

Tre rejäla brygganläggningar längs med lång strandlinje. Gröna vackra naturytor mot fjärden. Skärgårdsvilla i gott skick med stora sällskapsytor, fint kök och flera eldstäder. Stora uteplatser och balkonger. Gästhus med eget hushåll, WC/dusch. Två sovstugor. Vedbastu. Dubbelgarage. En sagolikt vacker miljö för många gäster och stora båtar.

Huvudbyggnad
Bryggdäck närmas huvudbyggnad
Matplats vid kök
Alla bilder

Södra Ljusterö - Österåker

Pris/bud
16 000 000 kr Prisidé
Om fastigheten

Välkomna till ett storslaget sjöställe. Ett boende året om med något för alla intressen. Sol, bad, fiske, trädgård, sport och skön samvaro vid alla sällskapsplatserna. Ett ställe att samla nära och kära och njuta av livets goda. En fantastiskt vacker och varierad naturtomt. Hit kommer man med både bil och båt. 

Denna rymliga och utbyggda sekelskiftesvillan är på dryga 200 kvm, 6 r o k har öppna generösa sällskapsytor. Hall välkomnar med duschrum och fullt utrustad tvättstuga. Stort kök med det väl tilltagna burspråket som matplats. Köket har full maskinell utrustning med köksö. Sällskapsutrymmena mot vattnet är underbara. Öppet och luftigt med många vackra spröjsade fönster. Vindstyrda markiser. Glasverandan för fina middagar - utgång till grusad uteplats och mot sjösidan. Fina plats för soffgruppen framför öppna spisen. Flera läshörnor. I entréplanet finns även ett Tv-rum/bibliotek med kakelugn.

Övre planet erbjuder förutom de tre sovrummen en stor härlig solig terrass för varma grill- och sommarkvällar med en underbar utsikt och kvällssol samt plats för flera sittgrupper, kan även nås via utvändig trappa från sjösidan. Infarten till tomten är snyggt planerad med fin stensatt uppfart fram till det rejäla dubbelgaraget med gott om förvaring. Strax ovanför garaget finns vagnslider för alla bra ha maskiner och flera förråd. 

Rakt nedanför villan ligger det stora soldäcket med sjöstuga och intill barnens sandstrand Här finns även en egen bollplan och plats för alla sorters lekar. 

Vid tomtens nordvästra gräns ligger ligger sjöstugan byggd 2005. Lite för sig själv om ca 60 m², 2 r o k, dusch/wc. Ett eget hushåll för året om med 4:a sängplatser för ungdomar och gäster. Allrummet har stora fönsterpartier och utgång mot altandäck i etage och vidare direkt ut på badbryggan. Här kan man även lägga flera båtar. 

På tomten finns även ett extra sovhus ca 15 kvm med högt i tak och altan. Intill står vedeldad bastubyggnad. Dessa byggnader har närmaste axcess till den mittersta bryggan som rejält stor.

Med egen båt är du snabbt ute i Saxarfjärden och leden till Furusund. Grinda ca 30 min, Linanäs ca 20 eller Vaxholm 35 min. Ljusterö Golfbana 18-hål nås på 10 min. Med bil tar det 10 min till Linanäs med 3 krogar, affär och gästhamn. Vid Ljusterö Torg finns centrum med restaurang och stor livsmedelsaffär. Även SL-buss och Waxholmsbåt tar dig hit.  Många natur att röra sig fritt på och fina badplatser runt om i vikarna  -  Välkomna.

Tom Kallstenius
Fastighetsmäklare Tom Kallstenius 070-753 48 12

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Marums Söderled 13 - Ljusterö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00