Sjötomt med kvällssol på Uvön

Trevlig sjötomt med utsikt åt öst och väst som ger sol både morgon och kväll. Härlig variation av naturtomt och klippor. Enklare fritidshus om cirka 50 kvm. Möjlighet att skapa ett skärgårdsboende utöver det vanliga. Waxholmsbolaget trafikerar ön vår, sommar och höst.

Alla bilder

Uvön - Nämdö - Värmdö

Pris/bud
4 450 000 kr

Sjötomt på populära Uvön med enastående läge. Fri utsikt åt öst och väst som ger sol både morgon och kväll. Härlig variation av naturtomt och klippor. Idag finns enklare fritidshus från Västkuststugan om cirka 50 kvm och uppfört 1970. Denna byggnad har stort renoveringsbehov och ersätts förslagsvis med ny byggnad. Strax nedanför byggnaden finns äldre brygga med stort renoveringsbehov.
Här finns möjlighet att skapa ett skärgårdsboende utöver det vanliga. Exempelvis modernare byggnad i ett plan som på ett smakfullt sätt smälter in i den vackra naturen.

På fastigheten gäller utomplansbestämmelser. Detta betyder att man får söka strandskyddsdispens hos Länsstyrelsen och bygglov hos kommunen för det man önskar bygga. Då fastigheten och stora delar av Uvön är bebyggd finns goda möjligheter att få uppföra ny byggnation.

Egen brunn finns på fastigheten men är inte indraget till huset. Godkänt BDT-avlopp saknas.
Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul.

Uvön

Uvön med ett 60-tal fastigheter ligger i en populär del av skärgården intill Nämdö. Öst om Uvön finns breder Nämdöfjärden ut sig och en båttur bort nås ytterskärgården med dess unika miljö.

Waxholmsbåt trafikerar ön från Saltsjöbaden, Ingarö eller Stavsnäs vår, sommar och höst.

Sjölivets alla nöjen ligger nära med fiske, bad och båt. Här finns många trevliga utflyktsmål både på land och till havs. 
För den som önskar finns service och restauranger en kort båttur bort. Närmst på Nämdö, Idöborg, Dalarö och Rögrund.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67
Tom Kallstenius
Fastighetsmäklare Tom Kallstenius 070-753 48 12

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Nämdö Uvön 262 - Nämdö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00