Sjönära villa på Dalarö

På lugn gata och med närhet till byn finns denna rymliga villa om 167 kvm byggd 2006. Smakfullt inredd och med trevligt ljusinsläpp som skapar rymd. Plan tomt med stor altan och pool dit solen når hela dagen. Rymligt gästhus om cirka 40 kvm. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
11 000 000 kr
Ljust och en känsla av rymd

Välkommen till ett modernt boende i vacker skärgårdsmiljö. Denna rymliga villa om cirka 160 kvm uppfördes 2006 på plan och öppen tomt ett stenkast från havet. Här finns gräsyta och stor altan med pool rakt utanför vardagsrummet. Allt inramat av vacker grönska. 

Grusgång från parkeringen intill gästhuset leder till huvudbyggnaden. I entrén välkomnar stor och rymlig hall med utsikt rakt mot uteplatsen och poolen. Här finns gott om förvaringsutrymmen och intill finns gästtoalett med dusch och i andra änden tvättstuga samt teknikrum.

Vidare in nås vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här ger de stora fönsterpartierna ett trevlig ljusinsläpp och en känsla av rymd. Generösa ytor ger möjlighet att inreda med matplats och flera soffgrupper. Köket är utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys samt diskmaskin.

Stor altan och pool

Från vardagsrummet nås den stora altanen och poolen. Den perfekta platsen för att anordna stora middagar, koppla av i solen, grilla eller leka i poolen. 

En trappa upp finns ytterligare vardagsrum och balkong ut mot trädgården. Vidare nås tre sovrum varav ett större med walk in closet samt badrum ensuite med WC, dusch och badkar. För den som önskar kan man med enkelhet göra om walk in closet till kontor och då fiber finns indraget ges goda möjligheter att jobba hemifrån. De övriga två sovrummen har gemensamt badrum med WC och dusch.

Spiraltrappa leder upp till takterass med gott om plats att möblera som man önskar. Härifrån ges även vacker utsikt mot vattnet genom trädtopparna.

Nere på tomten igen finns gästhuset om cirka 40 kvm. Här finns vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl, frys samt diskmaskin. Från vardagsrummet nås trevlig altan ut mot trädgården. Intill köket finns sovrum och bredvid badrum med WC, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Denna byggnad har till nyligen hyrts ut och för den som önskar fortsätta hyra ut är det mycket lätt att hitta hyresgäster.

Parkeringen intill gästhuset ger plats för flera bilar. Längre in på tomten finns även bod med gott om plats för trädgårdsredskap m.m. 

Dalarö

Dalarö är ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten ligger centralt på Dalarö och har havet och naturen runt knuten. En kort promenad bort finns all tänkbar service såsom affärer, bageri, lanthandel samt restauranger. På Dalarö finns två förskolor och skola upp till årskurs 9. 

I närheten finns Schweizerbadets fina stränder och för den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennis- och padelbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark.

Precis intill fastigheten finns två bra badplatser för den som önskar ta ett morgon- eller kvällsdopp.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Dalarö skansväg 3 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00