Sjönära villa på Dalarö

Villa om totalt cirka 150 kvm med inredd källare och närhet till natur och bad samt båtplats i Vadviken ett stenkast bort. Stor och plan tomt med generös uteplats och pool. Rymlig inglasad veranda med gott om plats för både matgrupp och utemöbler. Promenadavstånd till centrala Dalarö. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
5 950 000 kr

Välkommen till Dalarö och en trevlig villa ett stenkast från Vadviken. Stor och plan tomt om 1675 kvm med sol dag som kväll. Huset med generöst trädäck som vetter mot väst med både pool och bubbelpool bjuder in till såväl lek som långa middagar. Tomten har en stor och plan gräsmatta samt flera trevliga planteringar. Stor uppfart med plats för flera bilar leder till garage under husets veranda.
Villan om totalt cirka 150 kvm är fördelad på ett plan samt källardel. Villan är uppförd 1947 och har renoverats löpande.

Entré och liten trappa leder till hall med gott om förvaring för ytterkläder. Direkt in nås stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och läshörna eller middagsbord för den som önskar. 

Vidare in nås matrum med plats för hela familjen och sedan köket som är praktiskt och väl genomtänkt med bra ytor för både matlagning och förvaring. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt  kyl och frys.
Från matrummet nås stor sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt garderober. I andra änden av huset finns ytterligare sovrum och intill gästtoalett.

Trappa leder ner till källarvåning som bjuder på stort kontor alternativt sovrum, goda förvaringsutrymmen, matkällare samt tvättstuga med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Härifrån finns även ytterligare ingång samt utgång till garaget.

Dörr från vardagsrummet leder ut mot den stora inglasade verandan dit kvällssolen når. Här ges generöst med plats för både matgrupp och utemöbler. Trappa leder sedan ner till trädäck och pool och även här finns utrymme för matgrupp och solstolar. Från trädäcket leder stenlagd gång till bubbelpool.

I ena hörnan av tomten och intill poolen finns gästhus och förvaringsbod. 

Dalarö

Dalarö - ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten har ett sjönära läge med den vackra skärgårdsnaturen runt knuten och närhet till centrala Dalarö med dess affärer, bageri samt restauranger. 

På andra sidan gatan finns gemensam strand och båtplats. För den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennisbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Varmt välkommen på visning!

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Strandvägen 7 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00