Sjönära villa med generösa ytor

Stor villa på plan tomt med närhet till natur och bad samt båtplats med segelbåtsdjup i Vadviken. Stort garage, terass, pool och bubbelpool. Separat uthyrningsdel om cirka 60 kvm. Eventuell möjlighet att stycka av 750 kvm. Bra förbindelse med bil eller buss till och från Stockholm.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
7 150 000 kr

Stor och plan hörntomt om 1815 kvm med sol dag som kväll. Husets öppna, sociala ytor och det generösa trädäcket som vetter mot söder med både pool och bubbelpool bjuder in till såväl lek som långa middagar. Tomten har en stor och plan gräsmatta samt flera fruktträd och bärbuskar. Stenbelagd uppfart med plats för flera bilar leder till väl tilltaget dubbelgarage. Husets cirka 280 kvm är fördelat på ett plan samt källardel. Villan är uppförd 1933 och har byggts till och renoverats de senaste åren.
Till huset finns även en separat uthyrningsdel om cirka 60 kvm fördelat på 2 rum och kök som nås via egen entré. 
Tidigare har beviljats att stycka av 750 kvm från den generösa tomten.

Entré till hall har gott om förvaring för ytterkläder. Öppen möblerbar hall leder sedan in till husets sällskapsdel, kök, barnrum samt badrum. De sammanhängande utrymmena med ljusa ytskikt och generösa fönster ger en härlig rymd med öppna, sociala ytor som gjort för bjudningar.

Det nyrenoverade och hemtrevliga köket är väl genomtänkt med bra ytor för både matlagning och umgänge. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Matplatsen i köket ger gott om plats för hela familjen. Entré till kök endast några steg från garaget ger möjlighet att snabbt ställa av matkassar m.m.

Den generösa och öppna sällskapsdelen har fönster ut mot trädgården i två väderstreck och utgång till terrassen. Här finns gott om utrymme för matplats, soffgrupp och en mysig läshörna.

Från sällskapsdelen nås stort och luftigt sovrum med rymlig garderob och härligt ljusinsläpp.
Badrummet på entréplan nås även det från sällskapsdelen och bjuder på rymd och gott om plats för hela familjen. Här finns bubbelbadkar, stor dusch, två handfat med kommod samt wc.

Möjlighet till två sovrum för barn på entréplan alternativt kontor för den som önskar jobba hemifrån.
Trappa leder ner till källarvåning som bjuder på stort gästrum, biorum, goda förvaringsutrymmen samt tvättstuga med bastu, dusch, tvättmaskin, torktumlare och wc.

Område

Dalarö - ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten har ett sjönära läge med naturen runt knuten och närhet till centrala Dalarö med dess affärer, bageri samt restauranger. På Dalarö finns två förskolor och skola upp till årskurs 9. 

Fastigheten ligger endast en kort promenad från Schweizerbadets och Vadvikens fina stränder och för den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennisbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark endast ett stenkast bort.  

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Västra Vadviksvägen 2 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00