Sjönära stuga på Långgarn

Charmig stuga belägen på trevlig naturtomt med närhet till bad och båtliv. Ett rum och kök samt stor altan med bra solläge. Sovstuga med plats för våningssäng samt utedusch. Båtplats en kort promenad bort samt båtplats och parkering på fastlandet.

Alla bilder

Långgarn - Haninge

Pris/bud
1 850 000 kr
En plats för avkoppling

Välkommen till Långgarn och ett charmigt fritidsboende. En trevlig plats för avkoppling med naturen och havet som granne.

Stugan är ett gammalt härbre i timmer uppfört på Långarn 1954. Här finns ett ett rum och kök om cirka 25 kvm. Farstukvist välkomnar och leder in till hall med garderob. Ett öppet rum med plats för soffgrupp. Köket är enkelt men funktionellt och har bra förvaringsutrymmen. Här finns spis, ugn, diskho, kyl samt vedspis.

Dörr från köket leder ut till rymlig altan med bra solläge. Här finns gått om plats för både matgrupp och solstolar. Vidare upp på tomten finns sovstuga med plats för våningssäng.

Sjöbod och sandstrand

Bredvid storstugan finns utedusch samt vask. Fastigheten har torrdass som finns en bit in på tomten. El till fastigheten fås genom solceller som sitter på fasaden. Sommarvatten från gemensam brunn finns indraget till stugan och på tomten.

En kort promenad bort finns båtplats på gemensam brygga, sjöbod samt sandstrand. En trevlig plats för bad och med klätterställning för barnen. 

Långgarn

I Horsfjärden innanför Muskö och med närhet till både fastlandet och havet ligger Långgarn. På ön finns ett 90-tal fastigheter och flera bofasta. Här finns bland annat promenadstråk, midsommaräng med gemensamt firande och flera badplatser. Sjölivets alla nöjen ligger nära med fiske, bad och båt. Här finns många trevliga utflyktsmål både på land och till havs. Med egen båt kan man besöka de populära öarna Dalarö, Utö, Rånö, Nåttarö och Ålö i skärgårdens yttersta havsband. En kort båtfärd bort finns både Almåsa havshotell med populär restaurang samt Muskö sjökrog med sjömack.

Från Stockholm går bilfärden snabbt och enkelt via väg 73 mot Nynäshamn och med bil är restiden till Östnora där den egna parkeringen och båtplatsen finns cirka 30 minuter. Från bryggan i Östnora är man sedan ute med båt cirka fem minuter. 

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Långgarn 121 - Västerhaninge
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00