Sjönära på södra Torö - Sågsten

Fritidshus året om i härligt läge intill sandstrand, promenadstigar och välordnade gemensamhetsområden med småbåtshamn, bad, bastu, fotbollsplan mm. Huvudbyggnad ca 90 kvm med stor terrass och gästfrigga på generös tomt i skyddat läge med öppet hav strax utanför.

Alla bilder

Torö - Sågsten - Nynäshamn

Pris/bud
4 250 000 kr

Varmt välkomna till Torölandet och Sågsten, skyddat beläget i vår fina södra skärgård med öppet hav strax utanför. En dröm för den som gillar sjölivet och naturen med strandnära promenadstigar, sandstrandsbad och skogar med bär och svamp. Fastighetens läge intill Sågstens välordnade gemensamhetsområde bjuder på det mesta man kan önska med bryggor och båtplats (plats nr 11 hör till fastigheten), midsommaräng/bollplan och vedeldad bastu intill bad.

Om man vill ge sig ut på utflykt finns många härliga öar och vikar att besöka med egen båt och vill man hålla sig på land är det inte långt ner till Ören med stenstranden eller Ankaruddens restaurang Sjöboden. Från Ankarudden kan man även ta waxholmsbåten ut till Landsort.

Trädgårdstomten om 2 813 kvm ger fin sjökontakt och har en trevligt omväxlande karaktär med plana gräsytor och planteringar som övergår i naturtomt och sträcker sig upp på höjden.

Huvudbyggnaden om ca 91 kvm fördelas över hall, vardagsrum, kök, två sovrum, duschrum, tvättrum/förråd och bastu. Om man har behov av ett tredje sovrum borde ytorna för tvättrum/förråd och bastu gå att bygga om.

 Entré via hall med plats för avhängning av ytterkläder, vidare in delar sig hallen till vänster med garderobsvägg, duschrum och de två sovrummen, och rakt fram passeras kök och vardagsrum till pardörr som öppnar mot den generösa terrassen med plats för utemöbler och solbäddar.

 Köket är rymligt och ger gott om plats för stort matbord och förvaring i lådor och skåp. Köksutrustningen utgörs av spis, kyl och frys, diskmaskin och en vedspis. Vardagsrummet är även det stort med fönster som bjuder på härlig utsikt över terrassen, gården och vattnet över grannfastigheten. Här finns även en öppen spis för mysvärme kallare dagar.

 De två sovrummen ligger vägg i vägg och det större är inrett med garderobsvägg och här finns plats för dubbelsäng. Det mindre sovrummet har två våningssängar.

 Tvättrummet har en egen ingång utifrån och rymmer tvättmaskin, varmvattenberedare, en extra frys och förvaringsutrymme. Här ligger även entrén till bastun.

På fastigheten finns även en gästfrigga och ett pumphus för vatten som delas med två grannfastigheter som har samma ägare. Det samma gäller för fastighetens avlopp och kostnader för tömning, el och eventuella reparationer som delas mellan fastigheterna. Det är bilväg ända in på tomten och plats finns för fler bilar.

Timo Lönnqvist
Fastighetsmäklare Timo Lönnqvist 070-755 14 08

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Sågstensvägen 69 - Nynäshamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00