Sjönära på Gräddö

Härligt hus på fint läge i Gräddö. Stort hus 190 m² fördelat på 7 rum och kök. Trevlig tomt om 1 715 m². Stora terrasser och carport. Nära till affärer, restauranger och badplatser. Kommunalt VA.

Ankomst
Alla bilder

Rådmansö Gräddö - Norrtälje

Pris/bud
6 900 000 kr

Vägen fram till fastigheten går på en liten grusväg genom byn och när man svänger in på fastigheten är både bykänslan och det sjönära läget påtagligt. Den vackra villan ligger strax ovanför stranden och med vacker tomt och sjöutsikt.

Huset byggdes nytt 2014 och är idag ett stort och bekvämt boende i vackraste skärgårdsmiljö. Huset är fint beläget i Gräddö med sandstrand och brygga alldeles nedanför fastigheten. Det är nära till affär och restauranger i området. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus om ca 190 m² fördelat på 7 rum och kök. Vid infarten en stor carport som rymmer både bilar och sjöprylar.

Den 1 715 m² stora trädgårdstomten är lättskött och plan för skön avkoppling och lek. Gräsmatta varvas med fina terrasser.

Huset som är byggt i 2 plan är totalt på ca 190 m² och kan användas som permanent- eller fritidsboende för familjen som gillar att bo stort med gott om plats. Vid entrén möts man av en ljus och trevlig hall med plats för avhängning. Intill hallen ligger en större klädkammare och husets första av två badrum med fina material med kakel och klinker. Vidare in i huset kommer vi till köket och vardagsrummet som ligger intill varandra. Köket är välutrustat med allt man behöver för ett bekvämt skärgårds boende. Det är gott om arbetsytor på vackra ljusa bänkar i köket och all maskinell utrustning finns. En praktisk köksö i mitten bidrar fint till trevnaden i köket och även bra extra bänkyta, på golvet ligger ett klinkergolv. Intill köket ligger det stora vardagsrummet med stora fönsterpartier mot sjösidan. Bredvid köket ligger även tvättstugan och här finns värmepumpen som via vattenburet system förser huset med värme. Från tvättstuga finns en grovingång ut till trädgården.

Vardagsrummet är rymligt med yta nog för både matgrupp och vardagsrumsmöbler. Matplatsen är ganska given i det vackra burspråket mot trädgården. Här finns även en direkt utgång till trädgården och de stora altanerna utanför, det är bara att välja altan efter solens läge. Centralt placerat finns en bra braskamin som ger skön värme när det blir lite svalare. Stora fönsterpartier bidrar på ett fint sätt till den sköna känslan i rummet. Här på bottenvåningen finns dessutom ett bra sovrum med gott om garderober.

En trappa upp möts man av det stora allrummet, kanske ett lämpligt TV-rum. Även här är det fina fönsterpartier mot vattnet och en stor balkong utanför. På detta plan finns inte mindre än fyra riktigt bra sovrum samt husets andra badrum med samma fina standard.

Huset värms med värmepump och vatten och avlopp är kommunalt samt är anslutet till fibernätet. Alldeles nedanför fastigheten ligger en fin sandstrand för avkopplande bad och strandhäng.

Från Gräddö tar man sig med lätthet ut till någon av skärgårdskrogarna Lidö Krog och Fejans krog. Det är enkelt att ta sig in till Norrtälje för allehanda shopping, restaurangbesök eller något annat roligt evenemang under sommaren. Endast ett stenkast bort ligger Gräddö Marina med sin båtmack, gästhamn och café som är ett ljuvligt inslag i vardagslivet. Ytterskärgården med många natursköna platser ligger bara några distansminuter bort. Söderarm med sina vackra badklippor når man med båt på ca 20 min. Söderarms skärgård är troligtvis den vackraste av skärgårdar. I Gräddö by finns året runt öppen butik vilken är ett nav i byn med all dess service. Till Gräddö åker man med lätthet både kommunalt och med bil.

Välkommen till Gräddö och detta skärgårdsparadis nära vattnet med en härlig koppling till ytterskärgård.

 

 

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Fagerviksstigen 15 - Gräddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00