Sjönära kvällssolsläge på Ornö.

Fritidshus i toppskick med åretruntstandard och med ett högt, fritt och lugnt läge i slutet av återvändsgata. Fräscht kök och badrum. Eldstad. Flera härliga altaner i olika väderstreck med möjlighet till sol hela dagen. Den nybyggda altanen på baksidan ger en härlig oas utan insyn. Ljus och trevlig gäststuga med trinettkök. Flertal förråd. Mycket barnvänligt och populärt område med gångavstånd till tennisbanor, fotbollsplan, bastuholme, badstränder och båtbryggor. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

Alla bilder

Ornö - Mörbyfjärden - Haninge

Pris/bud
3 500 000 kr
Område

Mörbyfjärdens område ligger på västra sidan av Ornö, södra skärgårdens största ö. En attraktiv ö med bilfärja och bilväg till fastigheten samt bussförbindelse till området. Trevligt, välskött och mycket barnvänligt tomtområde med möjlighet till många fritidsaktiviteter såsom simskola, seglarskola, tennis, fotboll m.m. Gemensam bastuholme.

Vidsträckta strövområden med bra motionsspår, fina bär- och svampskogar, flera bad, båthamnar med gästplatser. På ön finns bl.a. hotell, restaurang, café, brödbod, padelbanor och båtmack/kiosk med baslivsmedel.

Förutom bilfärja och W-båt från Dalarö till Hässelmara finns W-båtförbindelse från Stockholm till Kyrkviken Ornö med vidare förbindelse ut i ytterskärgården, t.ex Fjärdlång, Huvudskär, Utö m.fl. öar.

Interiör

Entre till nyinredd och renoverad, 2021, hall som tidigare var en inglasad veranda, god förvaring och avhängning. Förberett för tvättmaskin.
Storstuga/allrum med plats både för soffor och matmöbel. Eldstad. Trägolv och ljusa väggar. Nyisolerat, 2021, innertak med nya spotlight.
Stiligt, modernt och renoverat duschrum. Klinker med golvvärme samt helkaklade väggar. Vattentoalett, handfat med kommod samt duschplats med glasvikväggar.
Snyggt arbetskök med ljusa kökssnickerier. Integrerad diskmaskin, spis, inbyggd micro samt kyl/frys. Utgång till baksidan av huset.
Tre stycken sovrum med trägolv och ljusa väggar.

Huset genomgick en omfattande renovering 2016 med bl a nydragen el, ny fasad och nya ytskikt. 2021 byggdes entréhallen om. Man lät flytta entrén och verandan utanför byggdes ut. Yttertaket byggdes även ut över en del av verandan och i samband med detta byttes även den främre takplåten. Bakom huset byggdes den tidigare altanen om, gjordes större och kompletterades med en ny trappa till gästhuset. Här finns numera gott om utrymme för umgänge och aktiviteter.

Gäststuga om cirka 15 kvm med trinettkök.

På tomten finns även goda förvaringsmöjligheter i flera förråd om cirka 15 kvm.

Tomt

Härligt, insynsskyddat och högt västerläge med en fantastisk kvällssol. Framför huset finns det en bra gräsmatta. Runt huset finns stora altaner som förhöjer och maximerar utemiljön. Fina planteringar med sommarblommor och prydnadsträd bl a syren, kaprifol, ros och klematis. Åppel- och körsbärsträd samt bärbuskar såsom krusbär och vinbär. Det finns även rikligt med blåbär. Vissa år kan man plocka kantareller på tomten.

Gott om parkeringsplats.

Joakim Lundstedt
Fastighetsmäklare Joakim Lundstedt 070-999 99 03

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Norra Storskogen 193 - Ornö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00