Sjöläge i söder

På vackra Lådna med gräns mot naturreservat ligger denna ogenerade fastighet med eget strandområde. Stor brygganläggning för många båtar och vedeldad bastu på flytponton. Sjöstuga ovanför bryggan med sovrum och sjöbodsdel. Villa för boende året om i två plan med vacker vy över bryggan och viken. Gästlägenhet. Stor altan i syd/väst med pool. Nytt avlopp. Waxholmsbåt året om och Lanthandel.

Brygga med plats för flera båtar
Stor altan invid pool
Brygga, sjöbod och huvudbyggnad
Alla bilder

Mellanskärgården - Värmdö

Pris/bud
7 500 000 kr
Lådna 322

I skyddad vik med stor brygganläggning med plats för flera båtar välkomnar fastigheten Lådna 322. Eget officialservitut för brygganläggning och strandområdet medföljer fastigheten. Här ligger bryggan, den vedeldade bastun på flytponton och båtslip. Strax ovanför strandlinjen finns sjöstugan med altan, ett isolerat gästrum och sjöbodsdel. Den slingrande vägen som man kan köra fyrhjuling på leder upp till den vackra bostadsplatån med fri utsikt över viken och fjärden. Här bor man helt ogenerat med naturreservatet som granne. Reservatet förvaltas av Skärgårdsstiftelsen och sommartid betar korna på andra sidan stängslet. Här har nuvarande ägare skapat sitt behagliga och praktiska boende där de bott permanent sedan byggnadsåret. Nu ges möjligheten till dig att överta och förvalta denna oas vidare. 

På Lådna som är en levande skärgårdsö finns omtyckta Lådna handel med fullservice och sjömack. På Lådna firas det gemensamt midsommar med lekar och lotterier för både stora och små. Ängen ligger endast 550 meter bort och här finns även ett samfällighetshus som kan hyras för fester. ön är stor nog för cykling och löprundor. En paddeltur runt Lådna är ett bra morgonpass. Längs vägen bort mot Lådna handel passerar man bondgården som säljer potatis, grönsaker och nyvärpta ägg. Bra turer med Waxholmsbolaget. 

 

Välkommen in

Boningshuset i ett plan med inredd källarvåning.  Stor praktisk carport för fyrhjulingen under altanen och ingång till väl tilltagen verkstad och förråd. Altanen, det extra vardagsrummet och köket sommartid. Här njuter du utsikten och solen. God plats för flera utegrupper och här finns poolen. Önskar du nyttja den än mer är det fullt möjligt att inglasa viss del av altanen. Huvudentré mot skogen där huset välkomnar med hallen, ingång till det stora bondköket med gott om plats och yta samt utgång till altanen. Rymligt vardagsrum med stora fönster mot altanen och mot vattnet. Möjlighet finns att öppna mellan kök och vardagsrum för den som önskar. Det finns tre sovrum samt ett badrum på entréplan. 

Källarplan når du via trapp från entréplan men även med egen ingång. Här finns tvättstuga och förvånande mycket förråd och yta. I källaren står husets värmepanna, en olja/elpanna som även är inkopplad på energi från solpanelerna  vilket ger låga uppvärmningskostnader. 

Gästlägenhet

Viss del av nedre plan i boningshuset är inrett som en separat lägenhet med litet kök, sovrum och ett badrum. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Tom Kallstenius
Fastighetsmäklare Tom Kallstenius 070-753 48 12

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Lådna 322 - Gällnöby
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00