Rådmansö Norrtälje

Fint ställe på bra läge invid Norrtäljeviken. Fin huvudbyggnad med stora terrasser. Separat stort gäshus med kök, badrum, sovrum och vardagsrum. Delad brygga vid Norrtäljeviken på promenadavstånd.

Huset
Brygga
Alla bilder

Rådmansö - Norrtälje

Pris/bud
4 500 000 kr

Välkomna ut till vackra Rådmansö. Rådmansö ligger strax öster om Norrtälje och man kommer inte längre ut i skärgården med bil. Fastigheten ligger centralt på Rådmansö mot Norrtäljeviken. Vägen ut till fastigheten är en slingrande grusväg genom Knuvskogen.

På Rådmansö finns det mesta man kan önska sig för att semestern eller helgen på landet blir så behaglig som möjligt. I Gräddö, som är huvudorten på Rådmansö, finns en bra ICA-affär och flera restauranger. Det är alltid nära till bad och spännande utflyktsmål i den närbelägna skärgården. I Södersvik inte långt från fastigheten ligger Rådmansö Bageributik - det lilla bageriet med det stora hjärtat. Ett mycket populärt utflyktsmål för köp av frukostfrallorna.

Väl ute vid fastigheten hittar man det fina huset på en liten höjd omgiven av en plan och trevlig tomt. Här finns plats för alla sommaraktiviteter.

Stora huset har av nuvarande ägare uppgraderats och är idag ett fräscht och modernt fritidsboende. Entrén byggdes om 2005 och är en fin möblerbar hall med gott om plats för avhängning och hallmöbel. Intill ligger husets toalett och tvättstuga. Innanför hallen ligger husets storstuga som är en härlig plats för umgänge. Centralt placerad öppen spis med braskassett som ger skön värme när det behövs. Eldstaden är magnifik, omgärdad av vackert murad natursten. Furugolv och fönster med spröjs bidrar fint till den sköna känslan i rummet. Bredvid vardagsrummet ligger husets kök som är ett modernt kök med alla bekvämligheter för ett bekvämt boende. Köket byggdes 2019. Intill köket ligger en ljus och härlig matplats. Huset erbjuder dessutom ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och en trappa upp ett praktiskt sovloft, barnens favorit. Huset har även ett separat duschrum samt ett arbetsrum. Från arbetsrummet har man direkt utgång till de stora altanerna utanför.

Nedanför altanen en bit bort på tomten ligger det fina gästhuset som byggdes nytt 1990. Gästhuset är stort och erbjuder ungdomar eller övernattande gäster eget kök samt vardagsrum med matplats. Här finns också eget badrum med toalett och dusch. En trappa upp finns ett sovloft med gott om plats för sängar. På den 2 074 m² stora tomten finns dessutom ett fint lusthus samt en bra förrådsbyggnad för verkstad och förvaring samt ett enklare trädgårdsförråd.

Fastigheten ligger i ett sommarstugeområde som heter Rådmanby. Området kom till under 60-talet och har sedan dess varit ett populärt område för sommarfirare. Området sköts av en tomtförening där samtliga fastigheter i området är medlemmar. Totalt är det ca 100 fastigheter med gemensamma ytor såsom badstrand, bryggor, fotbollsplan samt midsommaräng där midsommar firas med dans och andra aktiviteter.

På promenadavtånd från fastigheten ligger den fina bryggan i Norrtäljeviken. Bryggan delas med fyra grannar och är en bra brygga med rejält djup utanför för bad och båtförtöjning. Lite bortanför denna ligger en fin badplats med sandstrand samt hopptorn.

Området är detaljplanerat, se bifogat dokument, och fastigheten har samfällt vatten och avlopp.

Norrtälje, som ofta kallas Roslagens huvudstad, är en idyllisk liten skärgårdsstad och hit tar det endast 15 minuter med bil från fastigheten. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Till Stockholm är restiden strax under timmen.

Välkomna på visning!

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Rådmaringen 106 - Norrtälje
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00