Precis intill Väddöviken med båtplats och sjöbod

I frontläget längs med Väddöviken ligger denna fastighet i högt läge med vy ut över vattnet. Till fastigheten hör en båtplats vid den gemensamma bryggan och egen sjöbod precis intill vattnet. Här badar man från badstegen vid bryggan eller från stranden i solnedgången. Sedan ursprungshuset byggdes 1964 har stället varit inom samma familjs ägo. Totala boytan i huset är 99 kvm och gott om sovplatser. Altaner med magisk vy ut mot vattnet i bästa västerläge. Till Grisslehamn tar man sig med bil på åtta minuter med bland annat affär, gästhamn, bensinmack och rökeri. Med den egna båten kan man snabbt ta sig ut i vackra vatten med bra bad- och fiskemöjligheter.

Alla bilder

Fjällbo - Grisslehamn - Norrtälje

Pris/bud
3 750 000 kr
Västerläge intill Väddöviken

Stor och fin tomt som sluttar lätt ner mot Väddöviken. Mestadels skogstomt med både lingon och blåbär direkt på tomten. Plan gräsyta och plats för rabatt och odling framför huset på vattensidan. Flera platser för fika och måltider i solen och alltid ett skuggigt alternativ.

Fastigheten är del i samfällighet som ligger precis nedanför huset. Via en kort skogsstig kommer man ner till den gemensamma bryggan som delas med fem andra fastigheter och en båtplats tillhör fastigheten. Här kan man bada från bryggan eller stranden i solnedgången. Intill finns även ett hus som rymmer 6 st sjöbodar, varav en tillhör denna fastigheten, perfekt för alla båt- och badprylar.

Rum för hela familjen

Ursprungshuset uppfördes år 1964 och är idag 70 kvm. År 1993 gjorde man en utbyggnad i form av gästhus som är 29 kvm. Dom båda husen binds ihop via altanen som är under tak och i bästa västerläge. Huvudhuset nås via en mindre hall där det finns plats för avhängning av kläder och skor. Allrummet är hjärtat av huset där både soffgrupp och matsalsbord ryms, med panoramavy ut mot vattnet. Här finns även den öppna spisen. Trägolv och träpanel på väggar och i taket. Intill finns arbetsköket, förvaring i skåp och lådor, utrustat med spis, delad kyl/ frys och diskho. Utgång mot altanen. Bakom köket finns det första sovrummet som rymmer en dubbelsäng och vidare nås det andra sovrummet med två platsbyggda enkelsängar. Utgång härifrån mot altanen och mot husets framsida.

Gäststugan rymmer ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng och våningssäng, plankgolv och träpanel på väggarna. Duschrum med dusch, tvättställ och spegelskåp. Vid entrén ryms diskho och delad kyl/ frys.

Intill huset finns en större altan med plats för matgrupp och grill, praktiska glasräcken som maximerar utsikten ut mot vattnet. Mellan dom båda husen ligger bastun, som har dusch intill och gott om förvaringsmöjligheter vid entrén. Där bakom via separat dörr finns förbränningstoaletten och tvättställ.

På tomten finns även en sovstuga som idag rymmer en våningssäng med tre sovplatser och förvaring i garderob. Plankgolv och tapetserade väggar.

Längs Väddöviken

Till Väddö kommer man genom ett levande landskap med vacker natur och många sevärdheter. Väddö ligger norr om Norrtälje, som är en stad med ett rikt utbud av aktiviteter och affärer hela året om. Den omedelbara närheten till skärgårdsliv och vacker natur är uppskattad och 8:a minuters bilfärd mot norr ligger fiske- och semesterorten Grisslehamn med affär, gästhamn, bensinmack, rökeri, spahotellet Hotell Havsbaden och en omtyckt seglarskola. Även Eckerö-linjen som går över till Åland. På Väddö finns mycket att upptäcka, både via bil och cykel. För den golfintresserade finns Väddö Golfklubb. Från fastigheten till Älmsta är det 10 minuter. Där stor Ica butik, systemetombud, apotek, butiker och restauranger finns. Även skola, förskola och vårdcentral. Med den egna båten kan man snabbt ta sig ut i vackra vatten med bra bad- och fiskemöjligheter. In till Norrtälje tar det ca. 45 min med bil och du når Stockholm under två timmar. Buss går med täta turer både helger och vardagar och närmsta busshållplats ligger bara några hundra meter bort.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63
Grisslehamnsvägen 365 - Väddö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00