Pool & nära till bad, båtbryggor

Strax ovan Vegabackens Ångbåtsbrygga, båtklubb och bad ligger denna fastighet på stor hörntomt. Villa i två plan med öppna sociala ytor såväl interiört som utomhus på det väl tilltagna trädäcket med sol från morgon till kväll. Nära till affär, restauranger, buss, motionsspår och förskola. Varmt välkomna!

Stor hörntomt nära allt du behöver
Alla bilder

Rindö - Vaxholm

Pris/bud
4 800 000 kr
Vegabacken 1

Inte så långt från Rindö färjeläge, i närheten av affär, restaurang och förskola finner du Vegabacken 1. Omgärdad av häck mot gatan med stora plana gräsytor med fruktträd, plommon, äpplen och päron samt ett växthus som längtar efter den trädgårdsintresserade. Här har nuvarande familj byggt upp ett hem med plats för många. Infart med plats för flera bilar, dubbelgarage och väl tilltaget trädäck kring poolen byggd 2012. Här bor du i absolut närhet till vattnet. På bara någon minut når du Vegabackens ångbåtsbrygga som ger dig möjlighet att åka med Waxholmsbolaget till Vaxholm eller in till Stockholm. Här kan finnas möjlighet att via Vegabackens båtklubb hyra båtplats och här finns brygga med badstege samt liten sandstrand för de små. På andra sidan gatan finner du skogen med motionsspår och promenadvägar.  

Välkommen in

Entré på nedre souterrängplan till den stora välkomnande hallen. I hallen finns möjlighet att inreda till ytterligare ett sovrum för den som önskar och behöver. Hela nedre plan har breda golvtiljor och ljusa väggar. Tar vi trappen upp till övre plan så möts vi där av det stora öppna rummet med fönster mot och utgång till poolen och trädgården på övre plan. Här finns gott om plats för matbord för många, vardagsrumsdel med soffhörna och här finns köket. Ett kök som renoverades kring 2013 med gott om plats i skåp och lådsystem, bra arbetsyta på bänkar i laminat. Hel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin och induktionshäll. Idag en icke fungerande kolfilterfläkt som behöver bytas ut. Hela rummet med parkettgolv och ljusa väggar.  Här finns även utgång till balkongen under tak som löper längs med hela entrésidan. 

På övre plan finns ett från 2015 helkaklat duschrum med praktisk utgång till poolområdet. Duschavdelning med takdusch, dubbla handfat i kommod, vägghängd wc samt två handdukstorkar. Golvvärme. 

Tre sovrum på övre plan varav det största med utgång till altanen och med flertal garderober. 

De två mindre rummen med fönster mot balkongen. 

I hallen på övre plan finns lucka till vinden som erbjuder förvaringsmöjlighet. 

I nedre plan växer huset. Här finns det stora allrummet med höga fönster, det vackra breda golvtiljorna och ljusa väggar. Innanför allrummet finns ytterligare ett stort rum med fönster mot entrésidan. Ytterligare ett sovrum på nedre plan. 

Rymlig och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torksskåp, grovho och förvaring. Här finns poolens teknik, husets VVB samt duschkabin. Även en separat wc på nedre plan. 

 

Rindö

En egen ö som nås via Vägverkets bilfärjor med tät trafik större delen av dygnet. De senaste åren blomstrar Rindö, en härlig entreprenörsanda finns över hela ön. De äldre tidigare militärområden med vackra byggnader har byggts om till bostäder. Vid Rindöbaden som du når via cykel inom 10 minuter och promenad 25 minuter ligger flertalet restauranger, ostmakeri, bryggeri, båthamn, ett oerhört vackert gym. 

Frida Orre
Fastighetsmäklare Frida Orre 070-571 03 99
Vegabacken 1 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00