Pampigt sjöställe - Resarö

Välkomna till detta pampiga och ståtliga sjöställe på Resarö. Vidunderlig sjöutsikt över Trälhavet, Lindalssundet och farleden. Sluttande sjötomt med två stycken bryggor. Representativ herrgårdsliknande villa från Willa Nordic uppförd 2000. Gästhus, dubbelgarage och förråd.

Alla bilder

Resarö - Vaxholm

Pris/bud
25 000 000 kr
Sjötomt på Resarö

Välkomna till denna ståtliga herrgårdsliknande villa på populära Resarö invid Vaxholm.

Läget är majestätiskt och utsikten hänförande över Trälhavet, Lindalssundet och farleden. Här kan man njuta av årstidsväxlingar, blinkande fyrar och glittrande mångator över fjärden. Ett fantastiskt sjöställe med två bryggor, gästhus, dubbelgarage och förråd.

Det ståtliga huset från Willa Nordic är uppfört 2000 har med pampig fasad och vacker interiör.

Välkomnande entré med granitgolv som öppnar upp mot vardagsrummet från vilken man har en otrolig sjöutsikt. Vardagsrum om 65 kvadratmeter med burspråk samt plats både för soffgrupp och matsalsdel. Här finns en gedigen murad öppen spis. Ljusa väggar och en fantastisk och arbetad parkett med fris. Utgång till altan mot sjösidan.

Välutrustat kök med matplats. Vita kökssnickerier från Ballingslöv samt arbetsytor i sten. Matplats samt köksö. Gasspis samt en vedeldad bakugn. Utgång till altan mot vattnet.

Helkaklat duschrum med klinkergolv, WC, handfat och duschplats.

Sovrum med parkettgolv, ljusa väggar samt fönster i två väderstäck.

Praktiskt och stort klädvårdsrum/groventré med gott om arbetsytor och förvaring. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Trappa leder upp till ett ljust och trevligt allrum, ryggåstak samt utgång till balkong.

Sovrum med utgång till balkong och underbar sjöutsikt. Kakelugn, ryggåstak och garderobsvägg.

Generöst helkaklat badrum med klinkergolv. Dubbla handfat, bubbelbadkar, duschplats samt separat WC med bidé. 

Vidare finns här tre stycken sovrum samt en klädkammare.

Hela huset har en ljus och enhetlig färgsättning som ger en harmonisk känsla. Golvvärme i entréhall, tvättstuga, duschrum och badrum.

Gästhus med två rum och varav det ena används till förvaring, från det andra rummet finns utgång till en altan samt en trappa upp till ett sovloft. Gästhuset har förberetts med indraget vatten. Dubbelgarage med helkaklade väggar. På tomten finns även en friggebod samt praktisk förvaring under altanerna.

 

Insynsskyddad tomt om 4930 m² som gränsar mot parkmark. Tomten år sluttande från huset och har svagt lutande trappor till strandlinjen och bryggorna. Den övre delen är av trädgårdskaraktär medan den nedre mot vattnet är en naturtomt. Stora altaner och stenlagda uteplatser.

Sammanfattningsvis kan man säga att detta är ett representativt sjöställe med en modern men ändå klassisk och påkostad bostad.

 

Resarö

På Resarö bor man mitt i skärgården med bilväg hela vägen fram. 

Atmosfären på ön är fridfull och närmiljön har lantlig skärgårdskaraktär. För friluftsliv finns Killingen, ett stort grönområde med vacker skog att vandra, plocka svamp och jogga i. Efter en promenad kan man hoppa i och bada från klipporna som finns mot Killingens södra och västra sida. Det finns grusbana om man vill spela tennis. Tennisbanan ligger i närheten av Paviljongen. Under sommaren finns ett trevligt sommarcafé vid Paviljongen och även yoga vissa kvällar. Vid Paviljongen anordnas även valborgs- och familjeidylliskt midsommarfirande. 
På Resarö mitt finns en välsorterad ICA affär som har öppet alla dagar i veckan med generösa öppettider. 
Skolan är populär och här går barnen till det är dags för högstadiet.
Det finns flera förskolor i närheten.

Bra och trygga cykelbanor finns in till Vaxholm där det finns många affärer ett flertal restauranger, barer, caféer och en biograf. Vaxholm är en knutpunkt för skärgårdsbåtar som tar er vidare ut i skärgården eller in till Stockholm. Bra bussförbindelse finns till Vaxholm och Stockholm via Danderyds sjukhus.
Istället för att ta bussen till jobbet kan man dessutom båtpendla från Ytterby brygga till Stockholms innerstad. Det går en ny pendlarlinje där man åker med SL kort som går från Vaxholm och tar ca 1 timme in till stan. Att färdas genom vacker skärgård är ett helt underbart sätt att börja sin dag.
Det är bra bussförbindelse till Vaxholm och Stockholm via Danderyds sjukhus.  

Joakim Lundstedt
Fastighetsmäklare Joakim Lundstedt 070-999 99 03

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Isterbergsvägen 20 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00