Nybyggt med sjöutsikt och båtplats

Efter en vacker biltur förbi Drottningholm med slottet och andra historiska byggnader, vidare in på lantliga grusvägar och över pittoreska gårdar når du denna pärla vid vägs ände på Färingsö, endast 45 min från Stockholm city. Det helt nybyggda vackra vita huset har ett lugnt fint läge längst in i Väntholmsviken, med båtplats vid gemensam brygga och med vidsträckt sjöutsikt.

Lugnt läge
Alla bilder

Färingsö - Ekerö

Pris/bud
3 975 000 kr
Nybyggt med lantligt läge och sjöutsikt

Välkommen till Färingsö och Väntholmsviken där detta fina nybyggda hus i tre plan erbjuder ett härligt lugnt beläget och lättskött fritidsnöje att nyttja året om. Njut av sjöutsikten från den stora altanen med högt och soligt läge. Ett stenkast från huset finns gemensam brygga som delas med en handfull grannar. Ta ett dopp eller en tur med båten på Mälarens lugna vatten. Fiskerätt och även kräftfiske ingår.

Entré till hallen som har klinkergolv och plats för hängare. Genast slås man av den vackra sjöutsikten genom panoramafönstret. Sällskapsrummet har öppen planlösning till det stilrena köket och två utgångar till altanen. I köket finns spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. 

Två sovrum på entréplanet, det ena med gott om plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum med duschplats med glasdörrar, förbränningstoalett samt tvättställ med förvaring.

Från kök och allrum finns en trappa upp till rymligt loft med underbar sjöutsikt. Loftet kan användas som extra sovrum eller som mysigt allrum.

En trappa ner från hallen finns allrummet som har utgång till tomten mot sjösidan. Även detta plan har två sovrum, det ena med litet fönster mot sjösidan och det andra ett extrarum utan fönster, lämpligt som förråd eller kontor eller gästrum.

Kaklat duschrum med förbränningstoalett och dusch med glasväggar samt rymlig bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och värmepumpen.

Boytan fördelas: ca 50 kvm på entréplan, ca 42 kvm i souterrängplan och ca 8 kvm på loftet. Biytan: ca 7 kvm i souterrängplan och ca 15 kvm på loftet.

Här bor man utan genomfartstrafik vid vägens slut. Från huset går man direkt ner till den samfällda bryggan där doppet väntar. Ett ekonomiskt bra boende med låga driftskostnader och fritt från fastighetsskatt. Enkel skötsel med samfällt vatten och avlopp. 

Färingsö har mycket trevligt att erbjuda, däribland Troxhammars fina golfbana, Svartsjö slott med mysigt café, Gustavshills handelsträdgård mm. Närmaste matbutik ca 10 min bort.

Välkomna på visning den 29/3, ring 0708879870 eller maila camilla@sjonara.se för tid. Det går också bra att åka ut och titta på egen hand.

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Klippans väg 72 - Svartsjö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00