Naturskönt på populära Skarpö

Hus om ca 200 kvm (160 +40 ) i tre plan med modern och tidlös arkitektur. Högt och luftigt samt i ett solfyllt läge ligger detta drömhus. Lättskött tomt om 1 550 kvm.

Alla bilder

Skarpö - Vaxholm

Pris/bud
7 650 000 kr

Skarpö - ett naturskönt område

Att bo på Skarpö med dess vackra miljö och bebyggelse är få förunnat. Ett unikt naturskönt område nära både vår vackra skärgård och med enkelt pendlingsavstånd till stadens arbete och puls. 

Vi blir välkomnade in på entréplan i hallen med praktisk klinker och bra med förvaring. Vidare in i den öppna planlösningen med vardagsrum, matrum och kök. Kök från svenskt snickeri. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Plankgolvet ger en varm och trevlig känsla. Stora härliga fönster från danska Velfac som har smal karm vilket ger större fönsteryta och ett härligt ljusinsläpp. Fönstrena har aluminium på utsidan och trä på insidan.

Helklaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. På detta plan finns även ett sovrum som i dessa dagar även passar utmärkt som hemmakontor. Dörrar ut till trädgården och uteplatsen.

Trappan med inbyggd belysning i stegen leder oss upp till plan två. Ett stort allrum / Tv-rum samt tre sovrum och ett praktiskt helkaklat badrum med badkar. På detta våningsplan så drar familjen sig tillbaka när kvällen närmar sig. Barnen uppskattar att alla är samlade och i närhet. Stora fönster även här med skönt ljusinsläpp.

Till plan tre kommer man via trappan och här finns ett sovrum samt en "walk in closet ". 

Design från Panghus

Hela huset andas kvalitet och designerna från Panghus skriver så här om huset; ”Alla material är noga utvalda tillsammans med vår arkitekt så att de harmonierar med husets design, självklart alltid med fokus på kvalité. Några saker försöker vi arbeta konsekvent med:

Golvvärme / radiatorer vilket ger ett behagligt klimat och möjliggör fönster från golv till tak. Målade väggar – ökar hållbarheten och ger ett rent och snyggt intryck. Våra hus har inga elementskarvar vilket gör att de upplevs som platsbyggda. Designade spotlights från Maxel. Massiva innerdörrar – ger en gedigen känsla och bättre ljudisolering. Isolerade innerväggar – ljudisolerar på ett effektivt sätt. Spånskiva bakom alla gipsväggar – gör det enkelt att sätta upp saker på väggarna utan plugg. Helkaklade badrum – skurna plattor vilket möjliggör smalare fog och ett exklusivare intryck. Innertrappor med dold belysning. Dolda installationer – alla rör är inbyggda i väggarna.

På Skarpö finns något för alla

Härliga löpstigar och promenadslingor. Tennisbana, ångbåtsbrygga, ett otal badmöjligheter och bryggor. Aktiviteter såsom seglarskola, tennisskola och midsommarfirande är en självklarhet. 

Tennisparken som du enkelt går till är Skarpös officiella samlingsplats för traditionellt midsommarfirande, pop-up restaurang med kända krögare, loppmarknader, kräftskivor, tennisturnering, årsmöten mm.

Här bor man mitt i skärgården och samtidigt lättillgängligt med bilväg ända fram. Skarpö är med sin vackra miljö och särpräglade bebyggelse unikt. Skarpö har förbindelse med Rindö via en bilbro. Strax efter bron på Rindö ligger färjeläget och det tar endast några minuter att komma över till Vaxholm där all tänkbar service, caféer och restauranger finns. I Vaxholm finns det även gott om affärer för kläder och inredning men även fiskaffär, brödbutiker och chokladaffär. Färjorna går i tät trafik året om. Ett annat alternativ är att åka över till Värmdölandet från östra sidan av Rindö. På Rindö finns skola för de små, lanthandel, ostmakeri och marina mm. Batteriet är en populär restaurang vid Oxdjupet med fin kvällssol och sjöutsikt. Från påsk till Lucia går även täta turer med Waxholmsbolagets båtar från Skarpöborgs brygga om man vill ta båten till stan eller vidare ut i skärgården. Med egen båt finns det gott om utflyktsmål och skärgårdskrogar i närområdet.

Färjorna från Vaxholm via Rindö går med 20-minuters trafik, vid högtrafik var 10 min. Naturligtvis hela året om. Det går även att ta sig med bilfärjor från Värmdölandet.

Det går en pendlarbåt från Rindö eller Vaxholm in till Strömkajen som tar en timme. Ett enkelt och underbart sätt att ta sig in till Stockholm. 

Varmt välkomna på bokad visning!

 

 

Peter Svensson
Fastighetsmäklare Peter Svensson 070-753 08 99

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Albin Daléns väg 5 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00