Nära till allt i Vaxholm

Perfekt familjevilla med fritt och soligt läge. Närhet till stadskärnan, skolor, badplats och idrottsanläggning. Fin och uppvuxen trädgårdstomt med uteplatser i olika väderstreck. På tomten finns dessutom lusthus, garage och SPA bad. Hela huset är inrett i ljusa toner. Trivsam och gästvänlig källare med egen ingång.

Tomt med fritt läge
Perfekt familjevilla
Nära till både vatten och stadskärnan
Alla bilder

Vaxholm - Vaxholm

Pris/bud
7 400 000 kr

Huset är perfekt för en barnfamilj som uppskattar skärgården och närheten till skolor, idrott, badplatser och Vaxholms mysiga stadskärna. Det är en villa med inredd källare där övre plan är ca 80 m² och källaren lika stor.  
Källaren, som är både ljus och gästvänlig, nyttjas lika mycket som övre plan. 

Det är nära till vattnet och från delar av tomten har man sjöglimt. 
Fasades målades om 2019 och på fasaden sitter en fin och praktisk utebelysning som ger ett varmt och välkomnande intryck. Fönstren byttes 2017 och då byggdes också altanen till. 

Uppvuxen trädgårdstomt på 990 m² med gräsmatta runt hela huset, fruktträd och planteringar. Altanen sträcker sig runt två sidor av huset. Här kan man njuta av solen hela dan. Vid husets entré finns en köksträdgård.
Lusthuset på baksidan har använts flitigt för både kräftskivor och fikastunder. 
Det finns ett utespabad med insynsskyddat läge. Tomten gränsar mot allmänning med skog. Det finns ett staket runt hela tomten. Separat garaget på ca 20 m² som har använts som förråd de senaste femton åren.

På övre plan är en mindre entré som leder vidare in till hallen och köket.  
Köket renoverades 2010 och här finns gott om skåputrymmen. Alla vitvaror byttes i samband med renoveringen.
Från köksfönstren ser man ut över trädgården och villakvarteret. Vardagsrummet är stort och ljust med burspråk. Här finns gott plats för både soffor och matplats.
Mitt i vardagsrummet är en öppen spis med insats. 

Två av de fyra sovrummen är på entréplanet. Bägge rymliga och rofyllda med fritt och insynsskyddat läge. Från det ena sovrummet är det utgång till altanen och morgonsolen. Altanen sträcker sig runt huset. 
Helkaklat badrum med badkar, handfat och w.c. Från badrummet är det också utgång till altanen.

Hela nedre plan känns rymligt och trivsam tack vare väl tilltagna fönster och behaglig golvvärme.  
Bra och praktisk entré där det finns gott om plats för ytterkläder och skor. Säljarna använder mestadels den nedre entrén.  
Strax intill entrén är ett pannrum/ förråd. Här finns värmeväxlaren till fjärrvärmen och gott om plats för förvaring.
Det rymliga allrummet är perfekt för ungdomar med stort kompisgäng. I anslutning till allrummet är ett trivsamt sovrum. Det finns ytterligare ett sovrum/gästrum med utrymme för övernattande gäster. 
Det finns ett ljus och helkaklat duschrum i anslutning till sovrummen på nedre plan. 

Utmärkt läge i Vaxholm

Här bor man med lugnt läge mitt i uppväxta villakvarter. Från Vasavägen har man närhet till det mesta. 
Det tar ca 20 min att promenera till Vaxholms mysiga stadskärna. Med cykel är man framme på 5-10 minuter.
Kring gästhamnen och centrum finns härliga butiker, restauranger och caféer. Promenerar man åt andra hållet når man friluftsområdet Eriksö med bad, kanotklubb och fina joggingspår. 

Tvärs över gatan finns Campus Vaxholm med träningslokaler, fotbollsplan och gym. Tennishallen och ishallen finns också här. Det är promenadavstånd till flera skolor.

Gillar man friluftsliv finns fina promenadvägar runt omkring. Golfbana, fina cykelområden och naturområden finns runt omkring på Bogesundslandet som är ett enormt grönområde med orörd skog och fina stränder och klippor.

Från den närliggande bryggan i Fredriksberg kan man ta pendlarbåten till jobbet i stan med frukost, morgontidning och bärbar dator för effektiv tidsanvändning. Busshållplatsen är ett annat alternativ med buss 670 till Danderyds T-bana med avgångar var 5:e minut under rusningstrafik. Restid med buss till Stockholm är ca 45 minuter. Med Waxholmsbåt tar det drygt 1 timme till Strömkajen och 1,5 till ytterskärgården. 

Det är nära till båt och skärgårdsliv. Med den egna båten är det lätt att ta sig vidare ut i skärgården till fina klippor och bad. Det finns bra skärgårdskrogar att åka ut till en sommarkväll. Eller så styr man in mot stan och hittar många mysiga ställen.  

Varmt välkomna till en perfekt familjevilla!

Birgitta Eklund
Fastighetsmäklare Birgitta Eklund 070-571 85 12

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Vasavägen 24 - Vaxholm
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00