Mysigt och sjönära på Malmen Dalarö

Mysigt fritidshus om 76 kvm på Malmen på Dalarös fastlandssida. Här finns även en attefallare och en friggebod samt förråd och carport. Plan trädgårdstomt med planteringar och rabatter. Närhet till vacker skärgårdsnatur och hav med klippbad och sandstränder endast en kort promenad bort.

Alla bilder

Dalarö-Malmen - Haninge

Pris/bud
3 600 000 kr
Välkomna till Hjortstigen

Mysigt hus som under de senaste åren har bebotts året runt. Huvudbyggnaden som uppfördes i slutet av 1950-talet och byggdes till i slutet av 1970-talet är cirka 76 kvm.

Entré via ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen. Hall med avhängningsmöjligheter. Hemtrevligt kök med mindre matplats. Kyl och frys samt spis. Släta ljusa köksluckor. Matrum med en öppen spis med insats. Här finns även en liten arbetsplats.

Mindre hall med en klädkammare. Till höger finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Till vänster finns ett renoverat helkaklat duschrum med klinkergolv med golvvärme. WC, handfat, tvättmaskin, varmvattenberedare och duschplats med vikväggar i glas. Passage/hall med garderober.  Vardagsrum med värmande braskamin och stora fönster mot trädgården. Genomgående trägolv och ljusa ytskikt. 

Härlig plan trädgårdstomt med gräsmatta och planteringar. På tomten finns det en friggebod och ett attefallshus som används som gäststugor. Det finns även en carport samt en rejäl verkstad med förråd.

 

 

Dalarö - Malmen

Dalarö - ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten har ett sjönära läge med den vackra skärgårdsnaturen runt knuten och närhet till centrala Dalarö med dess affärer, bageri samt restauranger. 

Endast en kort promenad bort finns Malmens och Vadvikens fina stränder och för den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennisbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Joakim Lundstedt
Fastighetsmäklare Joakim Lundstedt 070-999 99 03

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hjortstigen 65 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00