Ljuvligt arrende precis vid strandkanten

Med ett klockrent syd-västläge ligger detta charmiga hus precis vid strandkanten i sjön Klämmingen. Ett modernt hus med öppna ytor, inredd vind, härligt uterum och bryggan precis utanför dörren. Gästhus, förråd och bastu finns också på den arrenderade tomten.

Alla bilder

Åshammarsboda - Gnesta

Pris/bud
2 750 000 kr

Välkommen ut till ett fantastiskt läge vid vägs ände i Åshammarsboda. Vägen ut till fastigheten slingrar sig genom natursköna områden som omgärdas av ängsmarker, skog och insjöar. Väl framme vid huset parkerar du bilen, kliver in genom grindarna och känner lugnet lägga sig. 

Huset ligger precis vid strandkanten med brygga nedanför och en vacker stentrappa ner mot vattnet. Tomten består av plana gräsmattor med äppelträd och stora terrasserade altaner som binder ihop huvudbyggnad och bastuhus. Flertalet uteplatser gör att du kan följa solens gång eller söka skugga när det behövs. 

Huvudhuset välkomnar med ett ljust och modernt kök med en utsikt man aldrig tröttnar på. Ett fullutrustat kök med all tänkbar maskinell utrustning och ett stort matbord. Vidare in öppnar det rymliga vardagsrummet upp med plats för soffgrupp och en värmande braskamin centralt placerad. Här sitter man och njuter av ostörd sjöutsikt genom de spröjsade fönstren. Från vardagsrummet når man ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre gästrum. Bredvid finns badrummet med dusch, handfat och förbränningstoalett av märket Cinderella. 

En trappa tar dig upp till den inredda vinden. En ljus harmonisk plats med ett stort härligt sovrum, allrum och kontorsdel. Perfekt för ungdomarna att få sitt eget utrymme. Ett stort inglasat uterum är hopbyggt med huvudhuset, men med separat ingång. Här dukar man upp midsommarbordet eller njuter middagen när man vill ha tak över huvudet, stora glasdörrar går att öppna. En praktisk liten vinkällare samt en platsbyggd bänk finns i uterummet. 

Några trappsteg ner från huvudbyggnaden ligger den vedeldade bastun med angränsande relaxrum med handfat och en egen uteplats.  Längst bak på tomten finns ett mysigt gästhus om ca 18 kvm med plats för dubbelsäng, garderober och litet bord. En värmande braskamin finns även för årets kallare dagar.  Mellan gästhus och bastu ligger en förrådslänga med praktisk förvaring och årets kanske finaste utedass. 

Den arrenderade tomten är ca 600 kvm. Arrendeavgiften är 12.000 kr/år och löper på 5 år. 

Klämmingsbergsbadet ligger i närheten, med fina sandstränder, badbryggor och långgrunt för de minsta. In till Gnesta tar det ca 20 min och pendlingen till Stockholm ligger runt en timme. 

Välkommen på visning!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Kontorschef Irina Bruzelius 070-551 72 88
Åshammarsboda A 9 - Gnesta
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00