Lättskött och insynsskyddat på Gräskö

Två fina stugor på vackra Gräskö, nära badstrand och med Waxholmsbåt året om. Plan tomt med gräsmatta. Generös byggrätt och möjlighet att ansluta till kommunalt VA.

Huvudbyggnaden har liten altan
Nära bad
Alla bilder

Gräskö - Norrtälje

Pris/bud
1 295 000 kr
Enkelt och charmigt på ö med Waxholmsbåt året om

Välkomna till Gräskö och detta charmiga fina hus med tillhörande gästhus på plan insynsskyddad tomt om 1963 kvm med gräsmatta, körsbärsträd och vackra omgivningar. Endast ett par minuters promenad till badstrand och brygga.

Huvudbyggnaden är ca 28 kvm och har altan på två sidor. Kök med matplats samt diskbänk, spis fläkt, kyl. Vatten ej indraget men det finns en grävd brunn med handpump på tomten. Möjlighet finns att ansluta till kommunalt VA.

Allrum som lätt kan delas av för att få ett extra sovrum. Idag har man valt en öppen lösning med soffgrupp samt dubbelsäng, draperi emellan. Sovrummet har plats för både enkelsäng och våningssäng.

Friggebod om 10 kvm att använda som gästhus eller förråd.

Länga med TC samt förråd/snickarbod.

Generös detaljplan (se pdf) ger stora möjligheter för den som behöver mer plats.

Välkomna till härliga Gräskö i Furusundsleden. Ytterskärgården är nära och man har smidig trafik med Waxholmsbolaget. Gräskö trafikeras av båt från Furusund och Stockholm under sommaren och året runt kan man ta sig till ön med passbåt från Östernäs brygga.

Furusund når man snabbt med egen båt och här kan man äta lunch i gästhamnens café eller på värdshuset. Nära Gräskö finns flera populära krogar bl. a på Lidö och Högmarsö där även affär finns som man når bekvämt med båten. För båtutflykter med den egna båten finns det massor av fina klippöar att välja och vraka bland i närheten och ytterskärgården har man direkt inpå.

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70
Gräskö Österholm 13 - Blidö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00