Lägenhet med sjöutsikt på Dalarö

På Lyngsåsa på Dalarö finns denna bostadsrätt om 82 kvm fördelat på 3 rum och kök. Högst upp i huset med balkong och utsikt över Dalarö ström och Jungfrufjärden. Välplanerat med hög standard, ljusa och öppna ytor. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

Alla bilder

Lyngsåsa - Dalarö - Haninge

Pris/bud
4 950 000 kr

Välkommen till Lyngsåsa 9 och Brf Lyngsåsa 13 på omtyckta Dalarö! Ett bekvämt sjönära boende som lämpar sig väl som permanent- eller fritidsboende. Brf Lyngsåsa 13 är belägen på klassisk mark precis invid havet där Jungfrufjärden går över inloppet via Dalarö ström.

Stor entréhall med bra avhängningsmöjligheter. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp samt utgång till balkong med sjöutsikt och fritt läge mot park. Snyggt och stilrent kök från Vedum. Vitvaror i rostfritt, kyl, frys, ugn samt integrerad diskmaskin. Två luftiga sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Genomgående ljuslaserade ekgolv, ljusa väggar samt fönsterbänkar i kolmårdsmarmor.
Stilfullt badrum med kolmårdsmarmor på golv och vägg, infälld spegel och utsikt över området. Duschplats med glasvägg och glasdörr, handfat med kommod, WC samt tvättmaskin och torktumlare. 
Eget förråd finns i huset.

Mindre än 40 minuter från centrala Stockholm har BTH Bostad i samarbete med det välkända arkitektkontoret Brunnberg & Forshed skapat boenden för en ny tids skärgårdsliv med känsla för platsen och traditionen. 13 moderna och väldesignade hus inspirerade av Dalarös klassiska villor rymmer 51 genomarbetade lägenheter om 2-4 rum och kök i vackra material. 
Som boende i området ges även tillgång till gemensam brygganläggning, båtplatser (kösystem), välutrustat gym i separat byggnad samt bastu vid strandkanten som enkelt kan bokas. Gästlägenhet för övernattande gäster. Dessutom en grönskande och vacker parkanläggning, bryggor att promenera på och bada från, odlingsplatser, en skyddad sandstrand med grillplats och havet utanför dörren. Egen parkering utanför entrén, besöksparkeringar samt laddplatser i området.

Dalarö

Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Dalarö tillhör södra skärgårdens absoluta pärlor och befolkningen utgörs av både permanent och fritidsboende.

Lägenheten är idylliskt belägen med vacker utsikt över Dalarö ström och i närheten av byn med dess affärer, bageri, lanthandel och restauranger.

Lyngsåsa är en av Dalarös vackraste och mest sägenomspunna fastigheter med den bevarade slottsliknande Åkerlundska villan från 1921, omgiven av cirka 20 000 kvadratmeter praktfull och varierad parkmiljö i omedelbar kontakt med havet.

Gångavstånd till Schweizerbadets fina sandstränder och badbryggor runtom centrala Dalarö. För den idrottsintresserade finns närhet till bland annat tennis- och golfbana, Dalarö gym, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark. 
På Dalarö finns två förskolor samt skola upp till årskurs 9. 

Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 40 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67
Lyngsåsa 9 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00