Kvällssol med havsutsikt

Underbart nybyggt hus i sydvästläge med stor altan och åretruntstandard på charmiga Tvärnö. Del i bastu och gedigen brygganläggning med båtplats.

Utsikt
Plats att njuta på
Huset
Alla bilder

Tvärnö - Östhammar

Pris/bud
4 750 000 kr

Ett modernt skärgårdställe för alla årstider med fint västerläge, nära sandstrand, gemensam brygga och bastu strax nedanför fastigheten.

På vackra Tvärnö, med fantastisk utsikt över det klara vattnet, ligger denna pärla. Här har man del i brygga, sandstrand och bastu alldeles nedanför huset. Tomten på ca 2 473 kvm ligger högt och med fri utsikt över vattnet vilket ger en underbar vy. Tomten är lättskött med gräsmatta, skogstomt och stor altan. Utsikten förändras konstant med årstiderna och viken nedanför är perfekt skyddad för både båtförtöjning och vattenlek. Den rejäla bryggan står på betongfundament och delas med fem andra fastigheter. Även bastun delas med samma grannar och här sitter man gärna på trappan efter bastubad och njuter av kvällssolen.

Huset byggdes 2013 och är på 81 väldisponerade kvm. Rymlig hall välkomnar in i detta moderna hus. Direkt till höger finns ett stort helkaklat badrum med dusch, WC, handfat och tvättmaskin. Till vänster ligger två mindre sovrum för barnen. Vidare in öppnar vardagsrum och kök upp i en öppen planlösning och köket har all tänkbar maskinell utrustning. Vardagsrummet har öppet upp i nock och både takhöjden och de stora fönstren ger huset en härlig rymd och ett stort ljusinsläpp. Från köket har man utgång till altanen. Bredvid vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum och även här finns utgång till altanen. En trappa upp finns ett stort allrum som kan nyttjas både som tv-rum för barnen eller extra sovmöjligheter för gäster. En stor altan sträcker sig runt husets tre sidor och här finns gott om plats för både matbord och lounchmöbler. På tomtens nord-östra sida finns en komplementbyggnad, idag uppdelad i en förrådsdel och ett gästrum.

Fastigheten är ansluten till ett reningsverk som är gemensamt för sex fastigheter. Den borrade brunnen är också gemensam och det är förberett för fiber.

Tvärnö är en vacker halvö i norra Roslagen, söder om Tuskö, norr om Värlingsö och nära skärgårdsidyllen Öregrund som är en riktig pärla. Tvärnö ligger ca femton mil från Stockholm och dryga åtta mil från Uppsala. Vägen hit går genom fina landskap och Öregrund som ligger nära har en fin stadskärna och en bevarad känsla. Här är det liv och rörelse året runt, även om Öregrund som alla kuststäder lever upp extra under sommarmånaderna. Här på Tvärnö finner man en lugn och avkopplande miljö och på östra sidan finns ett naturreservat som är karakteristiskt för norra Roslagen med små åkrar och ängar samt gamla beteshagar med välskötta gärdsgårdar och stenmurar och för den fiskeintresserade är det bra fiskevatten.

Välkomna att besöka denna pärla i norra Roslagen!

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Irina Bruzelius 070-551 72 88

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Tvärnö Ekensberg 316 - Östhammar
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00