Känslan av en sjötomt

Endast 20 minuter från Stockholm ligger denna lilla pärla med en fantastisk utsikt över Kilsvikens vatten. Hus om 59 m² boyta samt 17 m² biyta. Badplats precis nedanför och garage, växthus samt bastu på tomten.

Alla bilder

Saltsjö-Boo - Nacka

Pris/bud
6 500 000 kr

Tänk dig att vakna upp en sommarmorgon med vattnet glittrande utanför fönstret eller att sitta vid middagsbordet med en sprakande brasa i bakgrunden och se årstiderna skifta i viken. Här blir detta verklighet. 

I Saltsjö-Boo bor man nära naturen, men ändå med storstadens puls så nära. Runt fastigheten finns fina motionsslingor, naturstigar och badplatser med klippor, bryggor och sandstränder. Närmaste badmöjlighet är rakt nedanför fastigheten, men vill man ha ett något större organiserat bad finns Eriksviksbadet en promenad bort eller varför inte ta sig ner till Boobadet Beach. Mitt över viken ligger Ekobergets klätterberg och naturreservat.

I närheten finns Sågtorpsskolan (F-6), flertalet förskolor och idrottsanläggningar som tex Padel, fotboll, basket. Behöver man handla ligger Orminge Centrum några minuter bort och här finns all tänkbar service såsom Coop, systembolaget, Apotek, gym och annan shopping. 

Fastigheten omfattar 2090 m² tomt med samfälld mark nedanför mot vattnet. Huset har en boarea på 59 m² fördelat på ett plan med loft. Entréplan välkomnar in med fri siktlinje ut mot vattnet. En praktisk hall med bra förvaring för kappor och skor. Direkt till vänster från hallen finns husets badrum med wc, handfat, dusch tvättmaskin och handdukstork (badrummet bör besiktigas). Vidare in möts man av kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Matplatsen är strategiskt placerad i en utbyggd del med magisk utsikt över Kilsviken. Centralt placerad mellan vardagsrum och matplats finns den värmande braskaminen. Köket är fullutrustat med spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys mm och har gott om förvaring i form av skåp och lådor.  

En brant trappa leder upp till loftet. Här finns sovalkov med plats för dubbelsäng, allrumsdel som går att göra om till ett extra sovrum samt ett fantastiskt utsprång med två fåtöljer och en utsikt. Mer behövs inte här!     

På tomten finns även en "villavagn" med vedeldad bastu. Passar perfekt som gäststuga sommartid eller extra förvaring om så behövs. Ett härligt växthus för den odlingsintresserade samt ett oisolerat enbilsgarage. Dessutom finns det en liten terrass avsedd för spabad med tillhörande utedusch. Fastigheten har sluten tank, borrad brunn och fiber kommer att installeras i vår (betalas av säljarna). 

Det finns oftast båtplatser att hyra i området, nuvarande ägare hyr båtplats som övertogs vid köpet och som sannolikt även kan övertas vid denna försäljning. Med den egna båten tar du dig snabbt över Baggensfjäden och vidare ut på sol- och badäventyr i vår vackra ytterskärgård. En dagsutflykt till vackra Smådalarö Gård eller kanske stanna till och njut en middag ute på Idöborg för att sedan glida hem över Nämdöfjärden i solnedgången.   

Välkomna på visning!                                       

Irina Bruzelius
Fastighetsmäklare Kontorschef Irina Bruzelius 070-551 72 88

Du behöver godkänna cookies för marknadsföring för att kartan skall fungera.
Ändra inställningar

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00