Jennyhill - sekelskifte med sjöutsikt

Välbevarat och idylliskt beläget fritidshus från seklets början invid Muskö kanal. Västerläge och vacker utsikt mot Norrviken. Båtplats en kort promenad bort samt bilväg hela vägen fram.

Alla bilder

Muskö - Haninge

Pris/bud
4 900 000 kr

Precis intill Muskö kanal vid Mickrum är detta charmiga sekelskifteshus anno 1909 beläget. Jennyhill välkomnar året runt i både sagolikt vinterlandskap och med prunkande trädgård sommartid. På en höjd och med vacker utsikt över Norrviken finner vi bostadshuset om cirka 100 kvm med väldisponerade ytor. 

Via altan nås välkomnande hall med utrymme för klädförvaring. Från hallen kommer vi sedan in till sällskapsrum i vinkel samt matplats. Här finns öppen spis och gott om fönster som ger vackert ljusinsläpp.
Kök med generösa arbetsytor och utrustat med kyl, frys samt spis. Hall som leder in till badrum och trappa till övre plan. Badrum med delvis kaklade väggar, dusch, handfat samt WC.

På övre plan nås först öppen sällskapsyta med takfönster och fönster ut mot trädgården.
I anslutning finns tre sovrum, samtliga med vackert ljusinsläpp varav två större med plats för dubbelsängar.

Då fiber finns indraget ges goda möjligheter att jobba hemifrån ute i skärgården.

Stor och vacker tomt om hela 3235 kvm med varierad karaktär som bjuder på generösa och plana ytor samt en grönskande trädgård med fruktträd och syrenberså. På tomtens högsta punkt finns vackert och mysigt lusthus med plats att sitta och blicka ut över trädgården och Muskö kanal. Strax nedanför bostadshuset ner mot kanalen finns garage och på andra sidan tomten finns bod och jordkällare.

Jennyhill är en av de bättre bevarade byggnaderna från sekelskiftet på Muskö och har med dess rika historia mycket att berätta och mycket att ge en framtida ägare. 

Området

Muskö - en ö långt ut i skärgården med vacker och välbevarad bebyggelse som enkelt nås med bil. Sjölivets alla nöjen ligger nära med fiske, bad och båt. Här finns många trevliga utflyktsmål både på land och till havs. Med egen båt kan man besöka de populära öarna Dalarö, Utö, Rånö, Nåttarö och Ålö i skärgårdens yttersta havsband.

Från Stockholm går bilfärden snabbt och enkelt via väg 73 mot Nynäshamn och med bil är restiden till Muskö under timmen. Önskar man åka kommunalt så går även det. Från Stockholm går pendeltåg till Ösmo och sedan buss 849.

Vid Mickrums brygga som ligger ett stenkast bort på andra sidan kanalen finns Muskö sjökrog med sjömack och vidare på Hyttavägen finns lanthandeln Sandells livs med det mesta man behöver. Önskas mer att välja på rekommenderas Nynäshamn med brett utbud av affärer, Systembolag, caféer och restauranger.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Hyttavägen 8 - Muskö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00