Högt soligt läge med sjöutsikt och två båtplatser

Nyrenoverat åretruntställe med två båtplatser och härlig sjöutsikt. Ett par minuter till badplats med sandstrand. Välskött område utan genomfartstrafik.

Enplanshus med sjöutsikt
Njut av utsikten
Två båtplatser ingår
Alla bilder

Gärdsnäs - Norrtälje

Pris/bud
5 850 000 kr
Skärgård att njuta av året om

Välkomna till Gärdsnäs, ett mycket populärt och välskött område med vacker skärgård alldeles intill. Här finns fin gemensam hamn där två båtplatser ingår och endast ett par minuters promenad från huset ligger fin badstrand. Fiskevatten ingår och det är bland annat mycket bra gäddfiske.

Beckasinvägen ligger högt och soligt ovanför hamnen och har ingen direkt genomfartstrafik. Här kan man njuta av naturen och havet året om, huset på tomt nr 5 är vinterbonat och här har man bott permanent.

Huset består av 3 rum och kök, totalt ca 100 kvm (taxerad yta 84 kvm). En generös altan löper runt tre sidor av huset, delvis under tak. Huset har precis renoverats invändigt med bland annat nya fina trägolv och ytskikt samt nytt modernt kök.

Entré till hall som kan inredas med garderober och kanske en arbetshörna. Rakt fram duschrum från byggnadsåret som har fräschats upp med ny förbränningstoalett, tvättställskommod samt duschkabin.

Kök och sällskapsrum i öppen planlösning med den effektiva braskaminen i centrum. Köket är luftigt med öppna hyllor. Här finns kyl, frys, diskmaskin samt spishäll med integrerad fläkt. Intill köket finns rymlig matplats med plats för många och med vacker sjöutsikt. Öppen planlösning till sällskapsrummet med plats för både soffgrupp och fåtöljer samt barhäng vid köket och mysig skrivhörna. Sällskapsrummets stora fönster i både norr och söder ger sjöutsikt redan från entrén. Från sällskapsrummet finns utgång till altanen mot sjösidan.

Två rymliga sovrum, ett med plats för dubbelsäng och det andra med plats för enkelsäng samt med fin sjöutsikt över hamnen.

Tomten om 1 992 kvm är lättskött med natur och gräsytor, kala klipphällar och rosor. Utsikten över hamnen och öarna utanför är händelserik och vacker. På tomten finns en friggebod samt ett garage med inrett gästrum. 

Området är detaljplanelagt och huvudbyggnaden får vara max 100 kvm och komplementbyggnaden 40 kvm. Det finns utöver detta möjlighet att enligt Attefallsreglerna bygga på huvudbyggnaden 15 kvm samt uppföra fristående byggnad om 25/30 kvm.

För en mindre summa kan man gå med i tennisklubben för att nyttja tennisplanen i området.

Varmt välkomna på visningen, vänligen anmäl er till camilla@sjonara.se!

Camilla Eklund
Fastighetsmäklare Camilla Eklund 070-887 98 70

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Beckasinvägen 5 - Bergshamra
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00