Högt läge på centrala Dalarö

Villa uppförd 1949 på lugn gata på centrala Dalarö. Högt läge och med sjöutsikt. Här ges möjlighet att renovera och modernisera befintligt byggnad alternativt bygga nytt. Detaljplanen tillåter 150 kvm byggyta i två plan alternativt 160 kvm i ett plan.

Alla bilder

Dalarö - Haninge

Pris/bud
7 500 000 kr

Med naturskönt läge på Dalarö finner vi denna villa uppförd 1949 med vacker utsikt över Dalarö ström och Jungfrufjärden.

Högt belägen tomt med huvudbyggnad om cirka 60 kvm och källare om cirka 60 kvm samt förrådsbod.
Huvudbyggnaden är fördelad på 4 rum, kök samt gästtoalett. Entré till hall med gott om utrymme för klädförvaring. Vidare nås vardagsrum med fönster ut mot trädgården och vattnet. Intill finns kök utrustat med spis, ugn och kyl. Huset har tre sovrum som alla nås från hallen. 

Trappa från hallen leder ner till källarplanet med tvättstuga med dusch, pannrum, förråd samt matkällare.

Huset har vattenburet värmesystem och värms upp via luftvärmepump. Kommunalt avlopp är installerat och vattnet finns att tillgå från egen brunn. 

För den som önskar bygga nytt finns möjlighet att uppföra hus om 150 kvm i två plan alternativt 160 kvm i ett plan. Läs mer om detaljplanen under Länkar och viktiga dokument.

Fastigheten är testamenterad till välgörenhetsorganisation och säljs med friskrivningsklausul.

Dalarö

Dalarö - ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse. Närheten och de goda kommunikationsmöjligheterna till Stockholm gör det enkelt att få in både stad och skärgård i sin vardag.  

Fastigheten ligger centralt på Dalarö och har havet och naturen runt knuten. En kort promenad bort finns all tänkbar service såsom affärer, bageri, lanthandel samt restauranger. På Dalarö finns två förskolor och skola upp till årskurs 9. 

I närheten finns Schweizerbadets fina stränder och för den idrottsintresserade finns bland annat Dalarö gym, tennis- och padelbanor, utegym, motionsspår samt skate- och parkourpark.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. 
Bilresa från centrala Stockholm tar cirka 40 minuter. 
Pendeltåg från Stockholms central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid cirka 1 timme.
Direktbuss till och från Globen tar cirka 45 minuter och går vardagar under morgnar och eftermiddagar.
Waxholmsbåt till och från Stockholm samt ut till öarna i ytterskärgården, bland annat Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Adam Andersson
Fastighetsmäklare Adam Andersson 070-815 01 67

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Torsvägen 20 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00