HAVSUTSIKT VÄSTLÄGE FOGDÖ

Fint sydvästläge på Arnholmen – Fogdö. Från tomten kommer ni uppleva många härliga solnedgångar när ni blickar ut över Singöfjärden. Lättbyggd naturtomt med generös byggrätt. Borrad brunn och el vid tomtgränsen. Möjlighet till båtplats vid brygga nedanför tomten.

Flygbild
Brygga och båtplats
Utsikt från tomten
Alla bilder

Fogdö Arnholmen - Norrtälje

Pris/bud
1 600 000 kr
Tomt på vackra Arnholmen

 

Fogdö ligger ca fyra kilometer norr om Grisslehamn och är en ö över vilken bro leder vidare mot Singö. På ett fint läge mot vattnet är denna tomt styckad med förhandsbesked för byggnation av bostadshus på fastigheten. Här finns en nyborrad brunn för vatten och elen är dragen till tomtgränsen. Allt förberett för ett snabbt och enkelt bygge. Tomten är belägen ca 150 meter från vattnet på en svagt sluttande naturtomt i sydvästläge med vacker sjöutsikt och fina solnedgångar. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket medger en generös byggrätt. Möjlighet till båtplats vid flytbrygga nedanför tomten med Y-bom.

Med båten kommer man snabbt ner till Grisslehamn eller ut på Ålands hav. Öregrund ligger mot nordväst och är en levande sommarstad med ett stort utbud av aktiviteter. Till Grisslehamn kan man även ta cykeln för en middag på någon av restaurangerna eller för att köpa fisk om man inte vill fiska själv. Där finns även affärer, hotell med spa och flera turer dagligen till Åland med Eckerölinjen.

Är man sugen på en utflykt kan man ta Ålandsfärjan eller unna sig ett spa på topprenoverade hotell Havsbaden i Grisslehamn som även har matservering och bar med uteplatser och utsikt över hamnen. I Grisslehamn hittar man även fina tennisbanor nedanför Hotell havsbaden. Här anordnar man tennisskola och tennisturnering sommartid. En glass i hamnen eller ett besök på Albert Engströms gård i Grisslehamn och efter det en god fiskgryta hos Lotta i hamnen. Lotta i hamnen är populärt och öppet under sommarhalvåret.

Välkommen att åka förbi och titta på fastigheten på egen hand!

 

 

 

Mats Öhlin
Fastighetsmäklare Mats Öhlin 070-877 27 00

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Arnholmsvägen 80 - Grisslehamn
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00