Fritt läge med sjöutsikt Linanäs Ljusterö

Hemtrevligt hus med högt fritt läge och ljus modern inredning. Stora fönsterpartier gör sjöutsikten en del av inredningen. Stor terrass med sol hela dagen ända fram till kvällen. Två bra gäststugor. Stor lättskött naturtomt med lugnt och fritt läge. I närområdet finns både krogar och badplatser. Hit tar man sig med både bil, båt och buss. Ett riktigt litet paradis.

Stora skjutdörrar ut till terrassen
Stor och solig altan
Alla bilder

Ljusterö Linanäs - Österåker

Pris/bud
3 900 000 kr
Ljust och smakligt inrett hus

Vid entrén finns en uteplats under skärmtak med fasta sittbänkar som också kan användas för förvaring. I den välkomnande hallen är plats för utekläder och skor. 
Allrummet är ljust med stora fönster mot vattnet och rejäla skjutdörrar ut till den väl tilltagna terrass. 
Mellan allrum och kök är en öppen spis med insats som ger go värme i hela huset. 
Köket renoverades 2018 och här finns spis, kyl, diskmaskin och diskho. Gott om plats för förvaring med många köksskåp och öppna hyllplan. I anslutning till köket är ett matrum med fönster åt alla håll. Ett mysigt ställe där man gärna sitter och njuter av ljuset och utsikten. 
Helkaklat duschrum med duschhörna, handfat och w.c. Duschrummet är från 2018.
Två bra sovrum, det ena med plats för dubbelsäng och garderober. I det andra sovrummet finns en våningssäng med bredare nederdel. 

Två bra gäststugor

Gäststuga 1 är nyinredd 2020 i ljus och smakfull stil. Här finns gästrum, dusch och w.c. Perfekt som generationsboende eller övernattande gäster. Här finns en egen altan. 

I gäststuga 2 finns ett sovrum med plats för våningssäng. I ett intilliggande förråd finns extra kyl och frys. Utanför gäststugan är en altan där man kan sitta för sig själv och njuta av sjöutsikten.

Vid brunnen är ett litet brunnshus där diverse filter får plats. Nere vid parkeringen finns ett ett litet förråd för förvaring. 

Solig altan och lättskött naturtomt

Altanen är verkligen rymlig och under hela sommaren är det ett extra rum. Här kan man njuta av utsikt som hela dagen. 
Det finns plats för solstolar, matgrupp och kanske ett utekök. Terrassen är ca 35 m² och en bred och sittvänlig trappa leder ner till den nedre delen av terrassen. 
Tomten är en lättskött naturtomt med en blandning av träd, blåbärsris, klippor och fina gångstigar. 
Fina bra grusvägar och trätrallar gör det enkelt att ta sig fram på tomten. 
Parkerar gör man vid infarten med det går också att köra upp till huset. 

Skärgårdsön Ljusterö

Vägen till fastigheten slingrar sig genom vacker skärgårdsmiljö, området kring Linanäs är populärt. Här finns flera  badplatser, bryggor och sommarängar. I Linanäs finns under sommaren ett flertal restauranger att välja mellan. Även gästhamn, sjömack, tennisbanor och padelbana finns här. På Ljusterö finns också en omtyckt golfbana som är känd för de gröna greenerna. 
På Ljusterö Torg finns affärer och på ön finns den mesta service man kan önska. 

Ljusterö är lättillgängligt och du kommer till ön via bilfärja, dessa har täta turer, i regel går färjorna med 10 till 20 minuters intervall. Kvälls- och nattetid går de en till två gånger per timme. SL-buss 626 går via Åkersberga in till Danderyds sjukhus.  

Välkommen till ett ljust och hemtrevligt med underbar utsikt.

Birgitta Eklund
Fastighetsmäklare Birgitta Eklund 070-571 85 12

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Alpstigen 9 - Ljusterö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00