Fin vy över vattnet och ner mot hamnen med egen båtplats

I ett av Lackevikens bästa lägen med mycket fin utsikt ut över vattnet och ner mot områdets hamn hittar du denna fastighet! I högt läge med tomt som både erbjuder skog och bärplockning på egen tomt, till gräsmatta och bra odlingsmöjligheter till flera altaner för att kunna följa solens vandring. Husen är uppförda år 1988 av både lokal hustillverkare och snickare och är välunderhållna samt varit inom familjen i alla år. Huvudhuset rymmer idag bland annat två sovrum, kök och allrum i öppenplanlösning samt fler utgångar mot altaner. På tomten finns även två gäststugor och goda förvaringsmöjligheter. Här kan du vara året om, bo permanent eller ha som fritidsboende. Lackeviken är ett populärt och välordnat område med fin badstrand, egen båthamn där en plats tillhör fastigheten samt fina promenadstråk. 2 mil till både Öregrund och Östhammar med butiker, restauranger och all annan service.

Alla bilder

Lackeviken - Östhammar

Pris/bud
3 150 000 kr
Varierad tomt på höjd

Som ett av sista husen på återvändsgata hittar du denna fastighet. På en höjd med utsikt ut mot vattnet och ner mot hamnen. Varierad tomt som både erbjuder skog och bärplockning på egen tomt, till gräsmatta och bra odlingsmöjligheter till flera altaner för att kunna följa solens vandring. Baksidan och den stora altanen ligger i härligt söderläge och gränsar mot skogen. Berg i dagen som ger extra fin skärgårdskaraktär.

Till fastigheten hör en båtplats i områdets hamn bara några minuter från huset. Du tar dig snabbt och enkelt ut på farleder som tar dig till Östhammar eller Öregrund och övriga skärgården. Till badstranden tar det också bara några minuter att promenera till, långgrund och mycket uppskattad av både barn och vuxna.

Välskött hus med öppen planlösning

Via en praktiskt farstu som är en del av altanen som går runt hela huset kommer du in i huset. En perfekt planlösning med två sovrum med plats för dubbelsäng direkt till höger när man kommer in. Direkt till vänster nås badrummet där dusch, wc, tvättställ och bastu finns. Vidare nås kök och vardagsrum i fin öppen planlösning. Kök med vita skåpssluckor och bänkskiva i trä. Utrustning i form av delad kyl/frys, spis och spisfläkt. Strategiskt placerad finns en Contura täljstenskamin i vardagsrummet som är ett bra komplement för uppvärmningen och stor mysfaktor. Utgång mot altan både på fram- och baksidan. Genomgående furu på tak, golv och väggar.

Fiber finns draget till tomtgräns.

Under huset finns ett stort och bra utrymme där varmvattenberedare finns och plats för tvättmaskin. Här finns även gott om förvaringsutrymme samt plats för snickarverkstad och extra kyl och frys. Dörr från en gaveln.

En del lösöre i form av möbler och inredning kan ingå i köpet efter överenskommelse.

Tre byggnader på tomten

Förutom huvudhuset finns på tomten två gäststugor. Den mindre med plats för två sängar, används idag som förråd. Det stora gästhuset rymmer ett allrum, ett sovrum, pentry med diskho, samt ett tvättutrymme med tvättställ. Sommarvatten indraget och enkel avloppslösning. Under huset finns utrymme för varmvattenberedare samt extra förvaring.

Populära Lackeviken

Med ca. 2 mil från både Östhammar och Öregrund ligger Lackeviken beläget på Söderön. Området består av 67 st fastigheter både fritidshus och året-runt-boende. Här bor du nära naturen och havet med härliga badklippor, sandstrand och privat småbåtshamn i området. Mycket välordnad och välskött förening.

Östhammar är kommunens största tätort med högstadieskola, flera grundskolor, förskolor samt ett brett serviceutbud med mataffärer, bank, butiker, restauranger, caféer, apotek med mera. Även sjukhus. Hit kan man ta sig med båt ända in till centrum för att slå sig ner på en restaurang eller strosa omkring i mysiga miljöer. Sjötorget är en härlig samlingspunkt för rekreation, lek och spel. På Krutudden finns fina promenadstråk och badplats med sandstrand och utsikt mot staden. Gott om aktiviteter anordnas för både stora och små året om.

Skärgårdsstaden Öregrund, staden vid havet och östkustens egna Smögen. En stad där det är liv och rörelse året runt, även om staden lever upp extra under sommarmånaderna. Öregrund som stad har en fin och charmig välbevarad stadskärna. Här finns ett stort antal krogar, caféer och mysiga små affärer. Här finns även Systembolaget och all annan tänkbar service. Med båt finns oändliga möjligheter till fina turer i vacker skärgård. Även dagstur över till Gräsö via bilfärjan för än mer att utforska samt öns populära camping med bad och restaurang. Om somrarna kan du från Öregrund som enda stad på östkusten se solen gå ner i havet. Till Öregrunds Golfklubb tar du dig på ca. 10 minuter med bil där det även finns padelbana. I augusti anordnas Båtveckan, ett festivalområde byggs upp och kända artister uppträder om kvällarna. Det populära Roslagsloppet genomsyrar hela festivalveckan med en rad olika båtrace.

Kommunikationerna med både bil och buss är mycket goda. I rusningstid trafikerar bussarna mot Uppsala varje halvtimme från Östhammar och Öregrund.

Linnéa Lund
Fastighetsmäklare Linnéa Lund 076-831 02 63

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Västra Lackeviksvägen 3 - Östhammar
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00