Fin 2:a mitt i byn - Dalarö

Ljus och fin hörnlägenhet med öppen planlösning och balkong. Idylliskt läge med bageri, lanthandel, restauranger m.m inpå knuten. Endast några minuters gångavstånd till badstränder och badrocksavstånd (200 m) till brygga för morgon- eller kvällsdopp. Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Dalarö - Odinsvägen (6)
Dalarö - Odinsvägen (2)
Dalarö - Odinsvägen (8)
Alla bilder

Dalarö Centralt - Haninge

Pris/bud
2 950 000 kr
Områdesbeskrivning

Dalarö - hjärtat i södra skärgården. Ett litet samhälle med traditionell skärgårdsmiljö där 1700-talstorp står sida vid sida med gamla grosshandlarvillor och nyare bebyggelse i utkanterna. Fullt utbyggd service beträffande skola F-9 och barnomsorg. Lägenheten är idylliskt beläget i centrala delen av samhället intill affärer, bank, bageri, lanthandel, restauranger m.m. Gångavstånd till båthamn och Schweizerbadets fina långgrunda sandstränder m.m.

Ca 5 km till Smådalarö Gårds golfbana och restaurang.
W-båtstrafik t/fr Stockholm och ut till öarna i ytterskärgården, bl.a Ornö, Kymmendö, Utö m.fl.

Avstånd Stockholm - Dalarö 42 km. Pendeltåg från Sthlm-central till Handenterminalen och buss 839 till Dalarö, restid ca 1 tim. Direktbussar t.o.r Dalarö-Globen ca 40 min under högtrafik.

Planlösning

Lägenheten har en trevlig planlösning med genomgående vitlaserade ekgolv, ljusa väggar, bra materialval samt hög standard i kök och badrum.

Hall
Entré från gemensamt trapphus till hall med klinkergolv och garderober.

Badrum
Helkaklat badrum med duschplats, tvättställ, wc och tvättmaskin.

Sovrum
Ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Kök och vardagsrum
Vardagsrum i hörna med ljusinsläpp från två håll och utgång till en balkong i söderläge med utsikt över huvudgatan och Dalarös pittoreska bebyggelse. Köksdel med vitvaror i borstad aluminium från Electrolux, marmorskivor och köksinredning från Puustelli.

Genomgående exklusivt vitlaserat ekgolv från Kährs samt klinkergolv i del av hall och badrum. Bänkskivor och fönsterbänkar i marmor.

Byggnaden är ritad av den internationellt kända arkitektbyrån AIX och är en modern, stilren byggnad som på ett naturligt sätt ändå smälter in i skärgårdsmiljön.

Eva Peterson
Fastighetsmäklare Eva Peterson 073-500 00 52

Kartdata ©2020 Google Användarvillkor

Odinsvägen 23 - Dalarö
Stockholm

Funderar du på att sälja?

08 - 522 348 00